Csepeli György: A Momentumnak vége

Csepeli György fotója.
MTI Fotó

Ezt a sommás megjegyzést tette egy Facebook-poszt alatt a neves szociálpszichológus. A bejegyzést Kaltenbach Jenő posztolta. Azt próbálta elemezni, miért támadta meg váratlanul és érthetetlenül Donáth Anna a Demokratikus Koalíciót. Ehhez szólt hozzá Csepeli.

Csepeli György tömör megjegyzése azért is figyelemreméltó, mert liberális közszereplőként azt gondolná az ember, hogy megérti, de legalább is lojális lesz a liberális párt álláspontjával.

Kaltenbach, aki ombudsmanként, jogászként, korábban az LMP politikusaként sokat látott a politikában, még azt is felveti, hogy Donáth Anna azért támadt a DK-ra, hogy zaklatással vádolt édesapjának segítsen eddig lezáratlan ügye kedvező befejezésében.

Ő ennyire nem rosszhiszemű, nem gondolja, hogy erről lenne szó. Inkább a Momentum tartós népszerűtlensége motiválhatta a liberális párt európai parlamenti képviselőjét. Szerinte Donáth akciója az ellenzéknek biztos nem használ. Hogy a Momentumot segíti-e az majd kiderül. De ha nem segített, majd újra profilt váltanak.

További cikkeinkért kattints ide!

loading...