Egy tucat ember lézengett a Momentum debreceni rendezvényén

A Momentum rendezvényén egy tucat ember lézengett.

Láthatóan nem tesz jót sem a Momentumnak, sem az ellenzéknek Donáth Anna megosztó politikája. Tegnap délután a liberális párt rendezvényt hirdetett a debreceni akkugyár tervezett építése ellen. A fotón látható, hogy – hiába a sok hirdetés a városban és a megyében – alig páran gyűltek össze. A Momentum rendezvényén több az újságíró, mint a megjelent közönség.

Mándi Lászlót, a Momentum debreceni polgármester-jelöltjét akarta népszerűsíteni egy rendezvény a Hajdú-Bihari megyeszékhelyen. A városban a liberális párt próbál az akkugyár elleni tiltakozások élére állni. A fotó tanúsága szerint a program kudarcba fulladt, és ez komoly kárt okoz Debrecenben az ellenzéknek.

A Momentum rendezvényén egy tucat ember lézengett.

Felmérések szerint a lakosok mintegy 80 százaléka ellenzi a környezetre káros, a város vízkészletét veszélyeztető, migráns vendégmunkásokat betelepítő kínai beruházás megvalósítását. Ennek ellenére ilyen kevesen vettek részt a rendezvényen. Márpedig ez a kudarc a helyi Fideszt erősíti, és elveszi azok hitét, aki az ellenzéki együttműködésben, és az akkugyár elleni közös fellépésben reménykedtek.

Egyértelműnek látszik, hogy Donáth Anna megosztó, a DK-val szemben kezdett értelmetlen háborúja árt az ellenzéknek, és árt a saját pártjuknak is.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Kövess minket a Facebookon is!

loading...