Sümegi tragédia: egy edző emberségből jeles felajánlást tett

Fodor László, a pécsi Fitness Five konditerem személyi edzője emberségből jeles felajánlást tett. A sümegi tragédia és zaklatássorozat miatt úgy döntött, tennie kell valamit a környezetében.

Éppen ezért a sümegi tragédia és az ahhoz hasonló esetek megelőzése miatt Fodor László az alábbi bejegyzést tette közzé közösségi oldalán:

Sümegi tragédia: egy személyi edző felajánlása.

„Hatalmas tragédia ami Pistivel történt!

Átérzem min ment keresztül, mert én is átéltem a hely “menők” zaklatását az iskolában. Sajna nem volt elég lelki ereje tovább folytatni az életét és remélem az élet visszaadja azoknak akik ezt tették vele.

Szeretnék felajánlani 10 fő 14-18 év közötti iskolás gyereknek 2 alkalom ingyen edzést és beszélgetést. Amennyit tudok szeretnék nekik átadni, mert nincsenek egyedül. Szóval akik így érzik magukat szívesen látom és jelentkezzenek” – írja Fodor László.

A pécsi edző jelenleg testépítő versenyeken remekel, most már bizonyára nem piszkálnák olyan bátran a helyi „menők.” Bízzunk benne, hogy másokba is lelket tud önteni, és magabiztosságot adni a mindennapi megpróbáltatások kiállásához!

Hétfőn derült ki, hogy elhunyt az a fiatal fiú, aki a vonat elé lépett Sümeg környékén. Kiderült, hogy a 16 éves fiatalt több alkalommal bántalmazták az iskolatársai a testalkata miatt.

Nemrég további videók kerültek fel az internetre arról, ahogy a diáktársai zaklatják és megalázzák a sümegi fiút, aki később tragikus módon életét vesztette. A felvételeken jól látszik, ahogy hárman követik, folyamatosan rúgják és kigúnyolják. A sümegi közösség szerint a fiú nem tudta tovább elviselni, hogy a súlya miatt gúnyolják. Az esemény óriási felháborodást keltett, az elkövetők azóta rejtőzködnek, mert az interneten gyűlölködő üzenetek áradnak feléjük.

Respekt Fodor Lászlónak, amiért segít másoknak megelőzni a hasonló eseteket!

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...