Orbán Viktor eszement paródiája mindent lesöpör: idegbe jön tőle

Orbán Viktor idegbe jön attól a paródiától, amit közzétettek róla.

Ismét kitett magáért Somogyi András, aki ezúttal Orbán Viktor eszement paródiáját alkotta meg. Félreértés ne essék, a humoros videó első osztályú, az eszement jelző azt illeti, akiről szól.

Orbán Viktor biztosan idegbe jön, ha meglátja ezt a róla készült videót. A nézőknek viszont azt ajánljuk, hogy élvezzék, hiszen korunkban is járkálnak még Hofi Gézák, akik biztosítják számunkra a nevetést. Még akkor is, ha az ország helyzete leginkább szomorúságot okoz bennünk.

Somogyi András a tőle megszokott humorral és kiváló parodista készségével mutatja meg nekünk az aktuális eseményeket.

„Most örüljünk, mert a tavalyi 26%-os infláció után sikerült levinni az október havit 9,9%-ra. Így az infláció a tavalyival együtt már csak 30%-kal több a két évvel ezelőttihez képest. Ez aztán a siker, ünnepeljük meg, hogy tovább nőttek az árak! Éljen, hurrá!”

„Milyen szép zöld mező. Majd Kakadu miniszterrel ezt is eladjuk, aztán építünk rá akkumulátorgyárat. Innen nézve ez a béke szigete. Ott fut az 1636 embercsempész, akit szabadon engedtünk. Sziasztok, fiuk, majd gyertek vissza! Hozzatok terroristákat, mi szívesen befogadjuk őket!”

Ilyen és ehhez hasonló poénokra számíthatnak a nézők, ha megtekintik Somogyi András paródiáját. Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Szentkirályi Alexandra egyaránt megjelenik benne. A humorista önálló estekre készül, ezekről is tájékoztatást ad a videójában.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...