Tóth Gabi most igazán megkapta a magáét: ízekre szedték

Tóth Gabi most megint megkapta a magáét.
Kép forrása: Tóth Gabi Facebook-oldala

Tóth Gabi nincs könnyű helyzetben az őt ért támadások miatt, vagy mégis? Ezzel vádolja őt Osváth Zsolt, aki szerint az énekesnőnek stockholm-szindrómája van.

„Szerintem te egy buta majom vagy, aki beletaposott mindenbe az utóbbi fél évben, amiben sokan hittek” – mondta Osváth Zsolt legutóbbi videójában Tóth Gabi kapcsán. Szerinte Stockholm-szindrómája van, nem bír elszakadni az emberek hergelésétől.

A Stockholm-szindróma (Helsinki-szindróma néven is ismert) egy stockholmi túszdrámáról kapta a nevét. Lényege, hogy a túszok – és a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek esetenként – szimpátiát kezdenek érezni kínzóik, rabtartóik iránt. Ez furcsa; józan ésszel azt hihetnénk, hogy gyűlölniük kellene őket.

Osváthnál elmondása szerint azért telt most be a pohár, mert bár Gabi elcsendesedést ígért, ehelyett élő adásban csókolózott új szerelmével a Sztárban sztár leszek! színpadán. Az influenszer szerint azonban még ki sem szellőzött hitvesi ágyuk Krausz Gáborral.

„Attól tartok, hogy Gabinak Stockholm-szindrómája van, egyszerűen nem bír elszakadni az emberek hergelésétől, triggerelésétől és ezáltal az ő nemtetszésüktől. Imádja, ha őt bántják. Fura egyvelege ez a mazochizmusnak és a Stockholm-szindrómának.”

Ha belegondolunk ebben lehet igazság, hiszen az elején Gabi még azt kamuzta, hogy rosszul esik neki a bántás, mivel a kereszténysége miatt támadják. Most az élő adásban csókolózunk a szeretőnkkel jelenet utáni támadássorozat aligha mondható keresztényüldözésnek.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...