Kajdi Csaba Cyla be akart rontani Orbán irodájába (videó)

Kajdi Csaba Cyla a miniszterelnök ajtaja előtt.

Kajdi Csaba (Cyla) a Visage modellügynökség tulajdonosa, influenszer egy parlamenti látogatás keretében állt meg Orbán Viktor irodája előtt. Videóra vette, ahogy lamentál azon, hogy „berongyol” hozzá, vagy csak egyszerűen rázárja az ajtót.

@kajdicyla

Mindjárt berongyolok! #cyla #cylaofficial

♬ eredeti hang – Csaba Kajdi

 

Kajdi Csaba (Cyla) Instagram oldalán rendszeresen oszt meg történeteket mindennapjairól, utazásairól, kulturális témában, valamint gasztronómiai témákban.

A közélettel is sokat foglalkozik, ezért is láthatjuk a fenti videót. Csípős nyelvével sokakról mondott már véleményt, nem kímélve a kormánypárti politikusokat sem. Nagyon szívesen láttuk volna, ha Cyla valóban berongyol a miniszterelnökhöz. Mielőtt elvisznek minket, leszögezzük, hogy csak egy beszélgetés céljából lett volna jó látni, hogy vajon mihez kezd Orbán egy ilyen váratlan látogatással.

Az biztos, hogy meglepődött volna, hiszen interjút egyáltalán nem ad. Kajdi Csaba követőtábora pedig akár ezt is indokolná egy normális országban. Cylát rengetegen követik az interneten, de személyesen is teltházas önálló esteket szokott lebonyolítani. Orbán tehát egy olyan véleményvezérrel beszélhetett volna, aki sokak kérdését tolmácsolja neki.

A miniszterelnök azonban túl gyáva ehhez. Ha nincs körülötte testőr-gardedám és nem visel golyóálló mellényt, aligha áll szóba idegenekkel. Lehet, hogy az apja mondta neki ezt, ahogy sokunknak kiskorunkban. Tudjátok, ő az a nagy földesúr, aki többre vitte a fiánál. Rá érdemes hallgatnia Viktornak, lehet, ezért nem nyitott ajtót Cylának.

Kajdi Csaba talán jobban tette volna, ha tényleg rázárja az ajtót…

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...