Botrány a fideszes képviselő tárgyalásán: videón, ahogy felelősségre vonja a DK Boldog Istvánt

A fideszes képviselő tárgyalása zajlott.
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

A DK „korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és játék húszezreseket vitt Boldog István egykori fideszes képviselő tárgyalására. Termálfürdőben tartott titkos, kenőpénzes megbeszéléseket írtak a rovására.

Mészáros Dávid, a Demokratikus Koalíció politikusa „Korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és egy köteg játék húszezrest vitt Boldog István volt fideszes képviselő Fővárosi Törvényszéken tartott tárgyalására. Boldog István és nyolc társa hivatali vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények miatt került a bíróság elé, miután kiderült, hogy hatalmukkal visszaélve befolyásolták, mely települések jussanak EU-s fejlesztési támogatáshoz, és azt hogyan használják fel. Az így felépített hálózat ügyleteit termálfürdőkben tartott megbeszélések során, nejlonzacskókba rejtett kenőpénzekkel rendezték.

A DK Jász-Nagykun Szolnok megyei területi igazgatója Boldog István tárgyalása után kérte számon a korrupcióval vádolt fideszes politikust a közpénzlopás miatt. „Mit szól ahhoz, hogy ellopta a magyarok pénzét? Maga egy hónap alatt ellopott annyi pénzt, amennyit egy melós ember tíz év alatt megkeres. Maffiarendszert épített ki a térségben, a kis nyugdíjas befizetett adóját lopta el a saját gazdagodása érdekében” – sorolta a DK politikusa Boldog Istvánnak, akinek egy „korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és egy köteg játék húszezrest is vitt a Demokratikus Koalíció.

Az egykori fideszes képviselő felelősségre vonásáról készült videó a Demokratikus Koalíció és Mészáros Dávid Facebook-oldalán látható:

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Kövess minket a Facebookon is, hogy ne maradj le a legfrissebb hírekről!

loading...