Ettől begolyózik a Fidesz: Országos plakátkampányt indítanak itthon

Ettől begolyózik a Fidesz: Országos plakátkampányt indítanak itthon

Ettől begolyózik a Fidesz: Országos plakátkampányt indítanak itthon.

Rónai Sándor árnyék.külügyminiszter közleményben jelentette be, hogy a Demokratikus Koalíció EP-képviselői és a Szocialisták és Demokraták európai parlamenti képviselőcsoportja országos plakátkampányt indít Magyarországon.

November elején az ország számos pontján kikerültek a Szocialisták és Demokraták európai parlamenti képviselőcsoportjában ülő DK-s EP-képviselők új óriásplakátjai „Európai. Magyar. Szociáldemokrata” felirattal. Dobrev Klára és a DK EP-képviselői szeretnék minél több emberhez eljuttatni, hogy hazánk legnagyobb ellenzéki közösségének EP-képviselői a szociáldemokrata értékeket képviselik. Ennek a része az az 500 óriásplakát, ami november végéig lesz látható szerte az egész országban.

A DK EP-képviselői európai magyar szociáldemokraták, akik nem fogadják el, hogy az Orbán-rendszer egy szűk milliárdos elitre és hónapról hónapra élő és gürcölő milliókra szakította a magyar társadalmat.

Európai magyar szociáldemokraták, akik nem akarnak olyan Magyarországot, ahol az árak emelkednek, a fizetések és a nyugdíjak értéke viszont folyamatosan csökken. Ahol csak annak van jó iskolája és csak az tud gyógyulni, aki ki tudja fizetni saját zsebből. A magánkórházak, magániskolák és a mindenek felett álló milliárdos elit országa helyett igazságos Magyarországot és az emberek államát akarják.

Európai béreket és nyugdíjakat, erős állami oktatást, egészségügyet és szociális ellátást! Csak egy szociáldemokrata, európai Magyarország lehet az Orbán-rendszer alternatívája, ezért dolgozunk -​​ áll a DK EP-képviselőjének közleményében.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...