Orbán Azahriah-hoz hasonlította magát

Orbán Azahriah-hoz hasonlította magát

Orbán Viktor teltház-méregetésbe kezdett a TikTokon. „Teltház – megint ;)” – posztolta a magyar miniszterelnök a TikTokon. A posztot a Blikk szúrta ki. Orbán Azahriah-hoz hasonlította magát jóformán, mindjárt ki is derül, miért.

A miniszterelnök a veszprémi október 23-i beszédéről emlékezett meg a TikTok-oldalán, arról viszont egy szót sem szólt, hogy:

  • sokáig az is titok volt, hogy hol fog a magyar miniszterelnök beszédet mondani október 23-án;
  • aztán kiderült, hogy a veszprémi várban, a beszéden pedig csak meghívott vendégek vehetnek részt;
  • október 23-án kordonokkal, biztonsági őrökkel zárták le a veszprémi várnak azt a részét, ahol Orbán beszédet mondott;
  • az Óváros térnél feljebb még a turistákat sem engedték fel;
  • és a sajtót is kizárták.

Így produkált Orbán Viktor telt házat. A TikTok-videón úgy reklámozza az eseményt, hogy „SOLD OUT”, ami szó szerinti fordításban azt jelenti, hogy „minden jegy eladva”. Azt nem tudni, hogy mire céloz ezzel Orbán. Lehet, hogy a jövőben már fizetni is kell majd azért, hogy meghallgathassák a hívek a miniszterelnök beszédét?

A Telex szerint szép kis odavágás ez az „első igazi magyar szupersztárnak”, Azahriah-nak, aki nemrég azzal lopta el a show-t minden rocksztár-aspiráns elől, hogy egymaga megtöltött három Puskás Arénát.

Mielőtt kitörne a felháborodás, hogy ennek semmi köze nincs Azahriahoz, a miniszterelnök úr pedig nem méregeti magát senkihez:

ha ő talán nem is, a vágói egészen biztosan, a videó alá ugyanis Azahriah és Desh „Rampapapam” című számát vágták be.

Az utóbbi időben Orbán Viktor kommunikációs stábja teljes gőzzel azon dolgozik volna, hogy bizonyítsa: egy szupersztár van Magyarországon, és az Orbán Viktor


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...