Jánosi Katalin Donáth Annának: jobb lett volna hallgatni

Jánosi Katalin a képen.
Kép forrása: MTI

Jánosi Katalin (Nagy Imre unokája, festőművész) is elmondta a véleményét Donáth Anna kirohanásáról. A közösségi oldalán osztotta meg, hogy mit gondol a momentumos politikus támadásáról.

Jánosi Katalin bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

„Meglepő és nem is mulatságos – Donáth Anna (Momentum, EP képviselő) „hadüzenete” szerint a DK „a hazugság kultúráját” valósítja meg és a párt „nem feltétele, hanem súlyos gátja a kormányváltásnak.” –  Donáth előveszi az őszödi beszédet is, szerinte ideje lenne felelősséget vállalnia Gyurcsánynak, amiért „tudatosan, előre megfontoltan” hazudott Magyarország miniszterelnökeként. – Az EU parlamenti képviselő a fidesz által sulykolt téveszme áldozata, miszerint ha valaki avval bukik le, hogy szeretné megszüntetni a hazugság áradatát – az egyenlő avval, aki gerjesztője, folyamatos táplálója a hazugságcunaminak.

A ‘momentum’ szó jelentése: pillanat, perc, részlet, jelenség, tünet – igen… Okosabb lett volna hallgatni, mert komoly összefüggéseket sejtet a háttérben ez a váratlan, a hatalomnak oly kedves megnyilatkozás. Hm… nálunk nem jön be a varsói gyors, mivel az ellenzék pártjai felzabálják egymást, nemhogy koalícióban megdöntenék a közös ellenfél uralmát” – zárja sorait Jánosi Katalin.

Donáth Annát többen is kritizálták, mióta nyilvánosan megtámadta Dobrev Klárát, kiírva magát ezzel az ellenzéki szövetségből. Az Ellenszél beszámolt róla, hogy Ungár Péter, az LMP prominens politikusa is ízes kritikát fogalmazott meg a momentumos Donáth Annával szemben.

loading...