Vajna Tímea villáját 5 millió forintért veszem meg

Vajna Tímea a villáját árulja.
Grafika: ellenszel.hu

Vajna Tímea luxusvillát árul. Az ingatlanközvetítő hirdetéséből kiderül, hogy a 403 négyzetméteres luxusotthon 1,3 milliárd forintba kerül. Én mégis 5 millió forintból veszem azt meg.

Elsőre nehéz ezt elhinni, de megindokolom, és a tisztelt olvasó is érteni fogja. Ugyebár Vajna Tímea korábbi posztjában azt írta, nem itt lakott Andy Vajnával, befektetésnek vette a házat és háromszor aludt benne tíz napot, de azért egy szelfin megmutatta a kedvenc tükrét is.

Bemásolom a Vajna Tímea számára küldött levelemet az ajánlatommal.

„Kedves Tímea!

Láttam a hirdetését a luxusvilláról. Szeretném azt megvásárolni 5 millió forintért, mert olvastam, hogy befektetésnek vásárolta a hodályt. Tekintettel arra, hogy Önnek azért a házért még csak ennyit sem kellett befektetnie, hiszen örökölt, megérné az ajánlatom.

Ahogy Orbán Viktor miniszterelnök úr kérdezné: hová lett a pénz? Én azt kérdem: honnan lett a pénz? Elmondom röviden, és meg fogja érteni. A kaszinók bevételéből, amit az államnak köszönhetően üzemeltetett a néhai férje. A zsíros állami megbízásokból, amit az adófizetők pénzén szerzett. Andy Vajnának közpénzt egyáltalán nem érintő, „teljesen piaci alapú, teljesen piaci árazású” hitelt adott a TV2 megvásárlásához az állami Eximbank is. Vagyis elvesztették itt a vagyonok közpénz jellegüket, azonban azok végső soron mégiscsak a magyaroktól jönnek.

Amennyiben eladja nekem 5 millió forintért az ingatlant, azt Iványi Gábor alapítványának ajándékozom. Így legalább egy kicsit is vissza tudok csorgatni azoknak, akik igazán rászorulnak.

Köszönöm megtisztelő válaszát, jó életet Amerikában, nem várjuk vissza!

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd
Ellenszel.hu

loading...