Kínos: levideózták az Orbán-beszéden résztvevő híveket

Furcsa ünnepet hirdet éppen a kormány
Kép forrása: MTI

Kínos: levideózták az Orbán-beszéden résztvevő híveket. Több tucat sorszámozott különjárattal buszoztatták a híveket Orbán Viktor október 23-i beszédére Veszprémben.

Szervezetten, sorszámozott különbuszokkal érkezett Veszprémbe a közönség egy része Orbán Viktor október 23-i beszédére – számolt be róla a Gulyáságyú Média.

A lap stábja éppen indulni készült, amikor észrevették, hogy a helyszíntől mintegy száz méterre, az Óvári Ferenc útján több száz ember száll buszokra a miniszterelnök beszédéről.

A járművek ablakába sorszámokat is elhelyeztek, hogy a résztvevők könnyebben megtalálják a buszokat.

Mint írják, a több tucat busz többek között Nagykanizsáról, Bicskéről és sok más településről érkezett. A Gulyáságyú stábja a sorszámozott járatokat később a 8-as úton is felfedezte, a hívek buszoztatásáról videó is készült:

Az utcai szabadságharcos magyar miniszterelnök idén is kordonokkal és biztonságiakkal készült világmegváltó beszédére. Orbán Viktor „ünnepi beszédére” a sajtót a közmédia kivételével nem engedték be, sőt egy térnél feljebb a turisták sem mehettek. A miniszterelnök rövid, mintegy félórás beszédet mondott.

Rövid, alig félórás beszédet mondott Orbán Viktor Veszprémben, ebben szó volt magyar géniuszról, stabil Magyarországról és parodisztikus Brüsszelről is. A miniszterelnök szerint ma már nem a tankok gurulnak be keletről, hanem a dollárok nyugatról. A város fideszes polgármestere arról beszélt, nagy szó, hogy a miniszterelnök idén már másodszor jár Veszprémben, Navracsics Tibor pedig azt mondta, hogy az igazság mindig győz az igazságtalanság fölött. A sajtót nem engedték be az eseményre, csak a közmédiát.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...