A zsaluzó-állványozó szakmai képzés jellemzői

Több okból is jelentkezhetsz zsaluzó-állványozó képzésre: lehet, hogy nagyon érdekel a szakma, vagy lehet, hogy évek óta a szakmában dolgozol csak nincs róla papírod. Bárhogy is van – a képzésre való jelentkezéssel jó döntést hozol.

 

Kinek lehet kifizetődő a zsaluzó-állványozó képzés?

 

Bármennyi idős is vagy, a zsaluzó-állványozó képzéssel csak nyerhetsz. A Gyémánthegy felnőttképző oktatóközpont építőipari képzései közül is sokan választják ezt az államilag elismert tanúsítványt garantáló tanfolyamot – nem véletlenül. 

 

Neked is sok előnyöd származhat abból, ha csatlakozol a képzéshez:

 

 • Olyan szakmát sajátíthatsz el, ami mindig keresett lesz – folyamatos munkalehetőséget biztosít. Napjainkban is óriási a hiány a szakmájukat jól ismerő és művelő szakemberekből – így zsaluzó-állványozókból is.
 • Könnyen el tudsz helyezkedni a munkaerőpiacon – már, ha a szakmai végzettséget igazoló dokumentum birtokosa vagy. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a potenciális munkaadó nem meri bevállalni az alkalmazásodat.
 • Megalapozhatod vele a jövőd – nem vagy kiszolgáltatva senkinek.
 • Ha évek óta a szakmában dolgozol, akkor is hasznodra válhat, hiszen végre államilag elismert dokumentum igazolja a végzettségedet, ráadásul sok korszerű ismeretet is szerezhetsz – ez növeli a hatékonyságot.

 

Milyen feladatai vannak egy zsaluzó-állványozónak?

 

A zsaluzó, állványozó sokféle tevékenységet végez. Az ehhez szükséges szaktudás elsajátítható a képzés alkalmával, így a munkavégzés során nem érhetnek váratlan meglepetések. 

 

A zsaluzó-állványozó:

 

 • Készíti el az építkezés során szükséges állványokat, zsaluzatokat, karbantartja és amikor kell elbontja azokat.
 • Építészeti terveket olvas és értelmez – azok paramétereit követve végzi a munkáját.
 • Ismeri a zsaluzáshoz, állványozáshoz szükséges anyagok jellemzőit, azok építéséhez szükséges technológiai folyamatokat. 
 • Képes meghatározni a zsaluzatokhoz és állványokhoz szükséges anyagok mennyiségét.
 • Szakszerűen használja azokat a szerszámokat, eszközöket, kisgépeket, amelyek a napi munkavégzéshez szükségesek.
 • Szívesen dolgozik másokkal.
 • Tudatosan betartja az állványozási és a zsaluzási munkák baleset-, tűz-, munka-, környezetvédelmi szabályait. 

 

Zsaluzó-állványozó szakmai képzés rövidített óraszámban

 

Szakmabeli vagy? Van egy jó hírünk! A Gyémánthegynél rendkívül kedvező módon, szakmabeliként akár rövidített óraszámban, pár hónap alatt felkészítenek a záróvizsgára! Csak egy szintfelmérőt kell teljesítened hozzá. Miért jó ez? Azért, mert nem kell évekre visszaülni az iskolapadba. Azért, mert nem kell a jelenlegi munkahelyedet a képzés miatt otthagyni! 

 

Dolgozol, tanulsz, fejlődsz, és a végén sikeresen levizsgázva, kezedben az államilag elismert tanúsítvánnyal végre stabilabbá teszed a mindennapjaidat. Előrébb léphetsz, akár az önállósodás útjára lépve vállalkozást is indíthatsz, másokat alkalmazva másoknak is segíthetsz.

 

Ne várj tovább! Jelentkezz még ma a zsaluzó-állványozó képzésre! Hidd el, csak nyerhetsz vele!


loading...