Segítség a családoknak: 500 milliót oszt szét a Szerencsejáték Zrt

Segítség a családoknak: Tiborcz is részesül.

Végre egy hathatós segítség a családoknak: félmilliárd forintot oszt szét a Szerencsejáték Zrt. Nagy öröm ez, hiszen ezért még csak lottózni sem kell.

Nagy segítség a családoknak, ha közel állnak a NER-hez, ugyanis nem a magyar családok kapják ezt a pénzt, hanem például Orbán családja. Tiborcz István cége is részesül ebben a kegyes adományban.

Fél milliárd forintot osztott szét az elmúlt két hónapban a Szerencsejáték Zrt. NER-közeli vállalkozásoknak: kapott támogatást Tiborcz Istvánhoz közeli vállalkozás, valamint Szijjártó Péter testvérének és Pataky Attilának a cége is.

Az igazi segítség a családoknak egy szociáldemokrata fordulat lenne

Segítség a családoknak: egy szociáldemokrata fordulat.
Kép forrása: MTI

Az Árnyékkormány szerint felháborító, hogy amíg Orbán Viktor barátai dúskálnak az állami támogatásokban, addig a tisztességes magyarokat orbáni inflációval, folyamatos megszorításokkal, és összeomló közszolgáltatásokkal sújtják.

Ez is tökéletesen bemutatja, miért van szükség szociáldemokrata fordulatra: mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, magánkórházak és magániskolák helyett erős állami egészségügyet és oktatást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány erre készül a kormányváltás után – írja Kálmán Olga, DK-s országgyűlési képviselő a közleményében.

Az Árnyékkormány szóvivője minden bizonnyal nem örül annyira, hogy végre a családok kaphatnak pénzt az állam kedvenc lottómágnás cégétől. Fogalmunk nincs, mi lehet a baja azzal, hogy milliárdosok kapják ezt az összeget. Magyarországon ez a normális. (Természetesen, ironizálunk.)

További cikkeinkért kattints ide!

loading...