Orbán családja elképed, ha meglátják, mit vittek a luxusklubjukhoz

Orbán családja meglepődik, ha meglátják, mit vittek oda nekik.

Orbán családja ezúttal nagyon meglepődik, ha meglátja, milyen váratlan meglepetés várja őket a kedvenc luxusklubjuknál. A saját lábra állás egy elengedhetetlen eszközét kapták meg Dr. Keresztény Zoltán jogásztól.

„Műlábat vittünk az Orbán családnak, hogy végre a saját lábukra tudjanak állni és ne nyúljanak a közösbe. Budán jártunk, egy a miniszterelnök elvtárs családjához köthető zártkörű luxusklubnál, amit BOTANIQ néven működtetnek és szerintük a „klasszikus polgári étékeket” képviseli. Egyébként első ránézésre úgy is néz ki, mintha klasszikus polgári értkékek szerint megkeresett pénzből épült volna.

De mivel ez csak a látszat, ezért vittünk oda egy antik műlábat – természetesen a klasszikus polgári időkből -, mégpedig azért, mert talán ennek segítségével a miniszterelnök elvtárs családja úgy érzi majd, hogy végre tényleg a saját lábára tud állni, és nem fosztogatják tovább a magyar embereknek járó közpénzeket és EU-s forrásokat.

Mert a zabrálás és a harácsolás sehol a világon nem szerepel a klasszikus polgári szótárban. Egykor a szovjet hadsereg katonái építették karóráról-karórára vagy éppen most az ukrán fronton, hűtőszekrényről-hűtőszekrényre kis vagyonkájukat, amit aztán haza is vittek.

Magyarországon most ugyanezt csinálják az orosz típusú oligarchák, akik Elios lámpáról Elios lámpára, luxusvilláról-luxusvillára és luxus jachtról-luxus jachtra gazdagszanak. A mi pénzünkből. Pedig most már éppen nekik köszönhetően gazdasági válság is van, nincsen pénz iskolára, kórházra vagy vasútra. De nekik közben semmi nem elég… Az kérdés: meddig hagyjuk még?” – zárja sorait Keresztény Zoltán. Orbán családja reméljük, ennek hatására már valóban önálló lábakon tud állni.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...