Egy pap megáldotta az állatokat a győri állatkertben: teljes téboly

Győri állatáldás. Egy pap megáldja az állatkert állatait.

Nehéz elhinni, hogy amit látunk, az a valóság, és nem valami vicc. A győri állatkert állatait sorban viszik a színpadhoz, ahol egy pap áldást ad rájuk. Íme a videó

Nagy segítség ez a magyar családoknak. Köszönjük, hogy megáldotta a pelikánt és a tevét, de mi lenne, ha a bohóckodás helyett segítene a nehéz helyzetben lévőknek? Az egyháznak elvégre az a feladata, hogy karitatív tevékenységet folytasson. Kezet nyújtson az elesetteknek, enni adjon az éhezőknek.

A magyarországi keresztény egyház papja ehelyett porondmesterként locsolgatja a színpadról az állatokat. Mintha egy cirkuszban lennénk, ahol felvonulnak az artisták. Minek kell megáldani egy baglyot? Ha nem áldja meg, akkor kevesebb egeret fog elkapni a ketrecben, ahol etetik? Na és ha az egeret áldja meg a pap, akkor nem kapja el őt a bagoly?

Szomorú, hogy ezek az egyházak adófizetői pénzből, az állam által támogatva csinálják a cirkuszt, miközben embereket lakoltatnak ki az otthonukból, egy tál leves sem jut sok asztalra. Arra van pénz, hogy szórjuk az áldást, a cselekvésre sosincs.

Amit az egyház tesz, az maradjon a templom és a gyermekotthonok falai között, hiszen Böjte „testvér” sem tudott semmilyen szörnyűségről, ami az ő „menedékében” zajlott. A lényeg, hogy kampányidőszakban a szószékről dőljön a hívekre a Fidesz-propaganda! Akkor lesz pénz is, és gazdagodhat az eklézsia.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...