A Magyar Nemzet nekiment a pocakos Orbánnak

Orbánnak szólt be a Magyar Nemzet.

Váratlan helyről kapott kemény kritikát Orbán Viktor. A propaganda sajtó egyik zászlóshajója, a Magyar Nemzet szólt be a kövér párttitkároknak. Valószínűleg nem figyelt a főszerkesztő, de a leírás tökéletesen illik Orbán Viktorra.

„Gyarapodik nemzetünk, de ennek most ne örüljünk – a magyar ember testsúlyáról írok.” Így indult Pilhál György dolgozata a Magyar Nemzetben. „Kövér az ország, feszül rajtunk pantalló, szoknya, karcsúsító fűző, csak úgy pattognak szerteszét a gombjaink; szuszogva vánszorgunk a flaszteren” – állapítja meg a Magyar Nemzet szerzője.

„Rendszerváltás ide vagy oda, a mai meglett férfiember külsőben még gyakran hasonlít a Kádár-kor pocakos, tokás párttitkárára (van, aki szellemben is)”

– írja Pilhál, akiről a 444.hu vette észre, hogy „ezen a ponton már veszélyesen közel kerül ahhoz, hogy a ma is aktív politikusokat bírálja büszkén hordott hordóhasuk miatt. Még odáig is elmerészkedik, hogy „egyesek parlamenti ülés közben” nassolnak. (Például Orbán és Semjén közösen ettek csokoládét…)

Egyelőre nincs hír, hogy a cikk megjelenése miatt fejek hullanának, de a megjelent írás Orbánra nézve akkor is rendkívül kínos.

További cikkeinkért kattints ide!

loading...