A Fidelitas fizetett hirdetését ízekre szedték a kommentelők

A Fidelitas, vagyis a Fidesz ifjúsági szervezete tagokat toboroz. Aktivistákra van szükségük, mivel elkezdődött a kampányokra való készülődés. Kell a plakátragasztó és a plakáttépkedő is. A szimpatizánsok maguktól nem jönnek, ezért pénzt fizetnek azért, hogy felkeressék őket.

A leendő politikus palánták azzal a reménnyel csatlakoznak, hogy majd egyszer ők is a Fidesz valamely kényelmes pozíciójában ülve meggazdagodjanak. A valóság ezzel szemben az, hogy „kihalásos” alapon működik a kormánypártba való bekerülés. Hány fiatal országgyűlési képviselőt ismerünk a Fideszben? Hány fiatal nőt? Vagy egyáltalán: hány nőt?

A Fidelitas tehát elhúzza a mézes madzagot az ifjú titánok előtt, de cserébe csak ingyenmunkát ad és hamis álmokat. Úgy tesznek ők, ahogy a Fidesz tett az országgal, csak kicsiben.

A hirdetéseik alatti kommentek azonban árulkodók. Senki nem akar a Fidelitas kötelékeihez tartozni, mivel az már egyáltalán nem menő. Sőt, kifejezetten ciki, ha valaki a kormánypártoknak gyűjt aláírást vagy egyéb személyes adatot. Íme a hirdetés és a kommentek:

A Fidelitas fizetett hirdetésben toborozza a tagjait.

Nem menő a Fidesz ifjúsági szervezetéhez csatlakozni mostanság.

A tagfelvételi oldalon egyébként önmaguk is elismerik, hogy a Fidelitas nem ugródeszka, csak a hatalom önkéntes kiszolgálóinak a gyülekezete. Olyan, mint annak idején a KISZ volt, csak épp kevesebb színes programmal, több felülről irányított utasítással.

„Magyarország legnagyobb politikai ifjúsági szervezetének több száz csoportjában több ezer fiatal tevékenykedik azon, hogy a 2010 óta elért eredményeket a jövőben is tovább gyarapítsuk. A Fidelitas mindig is komoly szerepet vállalt az önkormányzati, országgyűlési és európai parlamenti kampányokban, elkötelezett és összetartó tagságunk kemény és eredményes munkát tudhat maga mögött” – írják.

Az Ellenszél sok sikert kíván a politikai identitásukat kereső jobboldali fiataloknak, távol ettől a szervezettől!

További cikkeinkért kattints ide! Ha a politika helyett főznél valamit, ide kattints!

loading...