Orbán Ráhel bababoltja: apjának szánt üzenetekkel árasztották el

Orbán Ráhel bababoltja (pontosabban bababolt-hálózata) demonstráció színhelye lett. Az ismeretlen tüntetők különféle üzeneteket rejtettek el a kiscipőkben és az üzlet különböző pontjain, üzenve ezzel Orbán Viktornak.

Most már nem olyan unalmas Orbán Ráhel bababoltja, mivel igazi kincskeresési színhellyé változott. Demonstrálók ugyanis neki címzett, de az édesapjának szánt üzeneteket rejtettek el az üzletben. Kis tekercsek formájában lehet megtalálni ezeket, számol be róla a NAFO Hungary.

A picike üzenetcsíkok mellett ukrán, lyukas magyar és EU-s zálókat is találunk.

Orbán Ráhel bababoltja megtelt különféle oda nem illő relikviákkal. Ukrán, EU-s és magyar lyukas zászlók díszítik a kiscipőket. Tekercsekre írták az üzeneteket.

A legjobb mégis az, hogy ezek a kis „ajándék” miniatűr pergamenek milyen, a papának szánt üzeneteket tartalmaznak. Ezeket is közzétette a posztoló.

Íme:

Orbán Ráhel bababoltja most ezekkel az üzenetekkel bővült.

Orbán Ráhel bababoltja: egy „veszteséges” történet

A bababolt 2022-ben 73,4 millió forint árbevételt ért el, de 55 millió forint veszteséget könyvelt el a cég. A cégbeszámoló szerint tavaly csak egy munkavállalót alkalmaztak, akinek bruttó fizetése 12,5 millió forint volt.

Orbán Ráhel 2021 nyarán alapította az Odu Store Kft.-t, és ő a teljes tulajdonosa. Az első év minimális árbevétellel és -1,8 millió forint adózott eredménnyel zárult. A bolt 2022 májusában nyitott meg, így a legnagyobb forgalom valószínűleg május és december között keletkezett.

A veszteség tovább nőtt 2022-ben, és elérte a -55,6 millió forintot az adózott eredményben. Az Odu Store Kft. a beszámoló szerint 50,1 millió forint értékű befektetett eszközt tart nyilván.

Később Orbán Ráhel a Balaland nevű luxushotelben is nyitott egy bababoltot. A demonstrálók ott is elhelyezték a fecniket, így a kincskeresés mindkét színhelyen elkezdődött.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...