UFO: megröntgenezték a földönkívüli csontvázat, egy testből való

Megröntgenezték a csontvázat.

UFO: a Deutsche Welle és a Telex együttműködésének keretében jelent meg az a videó, amelyben bemutatják, hogy a földönkívülinek vélt csontvázat röntgen alá teszik. Az eredmény nem a várt cáfolatot hozta, hanem megerősítését annak, hogy egy csontvázról van szó.

Eleinte azt gondolták, hogy állati eredetű csontokat rögzítettek össze, de a röntgen mást mutat. Az eszköz ugyanis világossá tette, hogy nincs szó összeillesztésről.

Július végén három nyugalmazott katonai veterán lépett a nyilvánosság elé az UFO-témával. Ezek a vallomások a képviselőházi meghallgatáson hangzottak el az Egyesült Államokban, és komoly hullámokat kavartak nemcsak az ufóhívők, hanem a szélesebb nyilvánosság körében is.

David Grusch, az amerikai Védelmi Minisztérium korábbi munkatársa, aki egészen 2023-ig az UAP-ok analízisével foglalkozott, konkrét kijelentéseket tett a földönkívüliekről. Eskü alatt azt állította, hogy az Egyesült Államok kormánya „ép és részben ép, nem emberi eredetű eszközöket” rejteget, és hosszú évtizedek óta futtat egy programot, melynek célja az ufókról származó technológiák összegyűjtése és visszafejtése.

Azonban Grusch nem csak a technológiai részletekbe merült bele. Szerinte a kormány olyan tárgyakból is biológiai mintákat vett, melyeket „nem emberinek” minősítettek.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a vallomások még mindig vizsgálat alatt állnak. Sok kérdés és kétely marad fenn. Grusch kijelentései egyértelműen felkavaróak, de további kutatás és vizsgálat szükséges ahhoz, hogy kiderüljön az igazság.

További cikkeinkért kattints ide! Ha főznél valami finomat, ezt a csatornát ajánljuk.

loading...