Marhavagont vittek Lázár János luxuskastélyához

Marhavagont helyeztek el Lázár János luxuskastélyánál.

Keresztény Zoltán jogász, aki korábban már gyermekkoporsót is vitt Mészáros Lőrinc felcsúti házához, gyászolva a gyerekeink jövőjét, ezúttal Lázár János luxuskastélyát lepte meg egy ajándékkal. A marhavagont az alábbi indoklással helyezték el a kapu elé:

„Marhavagont vittünk Lázár Jánosnak

Lázár János Hódmezővásárhely melletti luxuskastélyánál jártunk, hogy vigyünk neki egy marhavagont, illetve annak egy kicsinyített mását.

Mégpedig azért, mert Lázár nemrég „kivételes államférfinek” nevezte Horthy Miklóst. Szerintünk viszont, egy kivételes államférfi soha nem engedné meg, hogy honfitársai százezreit, marhavagonokon haláltáborokba vigyék.

Erre emlékeztetve Lázár János luxuskastélya bejáratánál hagytuk a marhavagont. És arra is emlékeztetve, hogy összetartó, sikeres országunk csak akkor lesz, ha a közös, nemzeti tragédiáink mindenkinek fájnak.

Egy sikeres Magyarország közös alapja, ha a Holokauszt, a Gulag, Trianon vagy 56 egyszerre fáj mindannyiunknak.

Ha ez megtörténik, akkor olyan politikusokra sem lesz szükség, mint Lázár János. Nem kellenek majd azok, akik gyűlöletet szítanak, nemzeti egység helyett. A kérdés, hogy meddig várunk még ezzel…” – írja bejegyzésében Keresztény Zoltán.

Korábban már Bayer Zsolt várbeli kapujára is tettek egy kéretlen csomagot Keresztényék. Egészen pontosan egy tükröt, amelyhez az alábbi szöveget mellékelték:

„Nézz bele, Bayer Zsolt, ha még képes vagy rá, és szégyelld el magadat!”


Ha a közéleti témákon túl a főzés is érdekel, az EllenLábas-csatornát ajánljuk figyelmedbe.

loading...