Ungváry Krisztián lépett: mindent felfedett egy fideszes ügynökről

Ungváry Krisztián felfedett egy ügynököt.
Grafika: Ellenszel.hu

Ungváry Krisztián történész, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Podcast-műsorában leplezte le a Fidesz kedvenc „szakértőjét.” Nagyon súlyos állításokat tesz róla, minden állítását alátámasztva.

Nógrádi György neve már korábban is felmerült a kétes hátterű szakértők körében. Ezúttal azonban Ungváry Krisztián leplezte le az egykori kommunista ügynököt. Szerinte ugyanis nem régen, hanem most is ügynökként tevékenykedik.

Olyan hazugságokkal állítja szembe a kamu-szakértőt, amelyeket Nógrádi állított másról vagy magáról. Ezeket aztán rögtön meg is cáfolja a történész.

Kezdve Nógrádi ügynöki fedőnevével, a Nagy Imre újratemetésében való részvételével, egészen a saját magáról hazudott információkig, mindent kiveséz Ungváry Krisztián. Egy olyan hiánypótló videóban sorolja fel a tényeket, amelyben hátborzongató információkat mesél el az ügynökök mai tevékenységéről. Azt állítja, hogy Nógrádi György jelenleg is ügynökként ténykedik, mivel dezinformációs feladatokat lát el, és olyan területeken mozog, ahol egy ügynök szokott.

„Kimutatható, hogy ez az ember saját magáról folyamatosan hazudik.” A legérdekesebb rész az MTA-doktor szerint az, hogy milyen feladatokat lát el jelenleg Nógrádi a mai magyar propagandában. Jelenleg például olyan állításokat tesz, mint hogy Ukrajnában amerikai biolaborok működtek, valamint hogy az Ukrajnának küldött adományok egy részét ellopják, mindezt egy Pentagon-dokumentumra hivatkozva mondja. A baj csak az, hogy a Nódrádi által idézett dokumentum soha nem is létezett.

Ungváry Krisztián szerint nem is az a jelenlegi kérdés, hogy Nógrádi ügynök-e, hanem az, hogy jelenleg kinek az ügynöke. További részletekért mindenképp ajánljuk megtekinteni a videót:

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!

loading...