Orbán beszéde: nagy veszélyt olvasott ki belőle a volt EP-képviselő

Reptér: ez állhat a vásárlás mögött.

Komoly veszélyre figyelmeztet Szent-Iványi István egykori SZDSZ-es EP-képviselő. A politikus szerint Orbán beszéde egészen rémes dolgokat rejt.

Orbán beszéde újabb kiszemelt célpontokat is tartalmaz

„Ha a Magyar Nemzet igazat beszél, akkor baj van

Tudom, hogy érdemes erős fenntartásokkal kezelni a Magyar Nemzet tudósításait, de ha hiteles az a beszámoló, amit Orbán Viktor tegnapi esztergomi beszédéről közölnek, akkor bizony nagy baj van. A beszámoló szerint a kormányfő kórosan paranoiás, súlyos tévképzeteket tartalmazó beszédet mondott frakciójának képviselői előtt.

A beszéd szerint Magyarországot minden oldalról támadják, tönkre akarják tenni, vissza akarják kényszeríteni a Gyurcsány-korszakba, amikor a külföldeik döntöttek mindenről (nekem pedig úgy tűnik, hogy a svéd NATO-csatlakozásról mintha a törökök döntését követnénk). Ő a Dávid, aki egy Góliát ellen kénytelen harcolni. Mellesleg szerinte Magyarország Európában a legszabadabb ország. Megnevezte az ellenségeinket, elég sokan vannak: a Soros-Birodalom, az Európai Bitzottság, az Egyesült Államok, a globalista erők és a velük szövetséges dollárbaloldal, dollármédia és dollárcivilek (Ez új lelemény, ezt eddig még nem hallottuk).

Ez egy rendkívűl veszélyes tünetegyüttes, ami szakember segítségéért kiált. Itt nemcsak egy honfitársunk aggasztó mentális állapotáról van szó, hanem egy ország sorsáról is, amely szorosan kötődik az ő állapotához. Ki tud rajta segíteni, ki tud rajtunk segíteni?” – zárja bejegyzését Szent-Iványi István Orbán beszéde kapcsán.

További cikkeinkért kattints ide! Ha főznél valami jót, de költségkímélőt a hétvégére, ide kattints!

loading...