Orbán csodát tett végre, ez garantáltan rád is hatással lesz

Orbán csodát tett.

Orbán végre csodát tett, és ez nem akármilyen cselekedet. Garantáljuk, hogy a Te életedre is hatással lesz, sőt, a mindennapjaidat is áthatja majd.

Az Árnyékkormány szerint negatív gazdasági „csoda” az orbáni infláció. Hamarosan ugyanis csak Magyarországon lesz kétszámjegyű a drágulás mértéke. Ugye, megígértük, hogy olyan csodáról számolunk be, ami közvetlenül érinti majd a mindennapjaid? Orbánnal szemben mi betartottuk az ígéretünket.

„Miközben az Európai Unió tagállamai lassan maguk mögött hagyják a magas infláció korszakát, az orbáni infláció tovább száguld. Magyarországon kívül már csak Csehország inflációja van éppen, hogy 10 százalék felett, és még az is sokkal alacsonyabb az orbáni inflációnál, ami az uniós átlag két és félszerese” – írja Dr. Molnár Csaba árnyékminiszterelnök-helyettes a közleményében.

Az Árnyékkormány szerint az orbáni megszorítások, az Európa-rekorder áfa és például az üzemanyagokon lévő magas jövedéki adó miatt nem lehet megállítani az orbáni inflációt. Negatív gazdasági „csodával” ér fel, hogy az Orbán-kormány „inflációellenes” intézkedései valójában tovább gerjesztik a brutális áremelkedéseket.

Megszorításokkal ugyanis nem lehet csökkenteni az árakat, nem lehet értékálló fizetéseket és nyugdíjakat fizetni. A Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány készen áll arra, hogy a kormányváltás után letörje az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek – zárja közleményét Dr. Molnár Csaba.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide! Orbán csodát tett ugyan, de ha főznél velünk egy költségkímélőt, ami az orbáni infláció mellett is kibírható, ezt a csatornát ajánljuk.

loading...