Ne hagyd, hogy a karácsonyi ajándékozás a kedvedet szegje!

Az ősz beköszöntével még csak keveseknek jut eszébe, hogy a karácsonyi ajándékokon töprengjenek, pedig a céges karácsonyi meglepetésekkel kapcsolatban nem lehet elég korán kezdeni az ötletelést. 

 

Az üzleti ajándékozás jellemző időszaka az év vége, a karácsony, ekkor illő és már-már elvárt dolog az üzletfelek és a munkatársak köszöntése, amire nagyszerű lehetőséget kínálnak a céges karácsonyi ajándékcsomagok

 

Az év végi hajrában kevés idő és energia marad az üzleti partnerek csomagjainak a beszerzésére, ráadásul a hajrában elkezdett kétségbesett kapkodás gyakran csúfos kudarcot vall. 

 

A céges ajándékoknak is célja az örömszerzés, azonban még ennél is fontosabb szerepe van a kapcsolatok ápolásában. Nagyszerű lehetőség, hogy megköszönd az üzleti partnereknek az együttműködést, kifejezd a reményed egy jövőbeni együttműködésre, illetve kinyilvánítsd háládat a munkatársak felé lojalitásukért. Hogyan válassz céges karácsonyi ajándékot?

 

Korlátolt költségvetés, korlátlan lehetőségek?

 

A megfelelő számú meglepetés beszerzésének komoly akadálya lehet a rendelkezésre álló költségkeret, azonban ez esetben sem az olcsó és gagyi ajándékok jelentik a megoldást. A kreativitásra mód van ilyen esetben is, ugyanis egy figyelmesség nem csak tárgyi dolog lehet. 

 

A munkatársak részére szervezett jó hangulatú céges összejövetelek összekovácsolják a csapatot, erősítik az összetartozás élményét. Környezettudatos cégként például akár faültetést is ajándékozhatsz a partnereknek, illetve jótékony célra is adakozhatsz a nevükben.

 

Céges karácsonyi ajándékcsomagok

 

Egy-egy ajándék helyett célszerűbb lehet összeállításokban gondolkozni, így ugyanis nagyobb mozgástered van. Több apróság közül biztosan lesz olyan, amely elnyeri a partner vagy a munkatársak tetszését. Az ajándékcsomagok tartalma ízlés szerint variálható, jól ismerve a másikat, akár személyre is szabható. Egyetlen kritériuma van csupán, hogy prémium minőségű termékeket válassz!

 

Az összeállítások kedvelt elemei a különleges italok, minőségi kávé- és teakülönlegességek, exkluzív csokoládék, édességek, ínyencségek, de külföldi partnerek esetén a különféle hungarikumok is. 

 

A kreativitásnak is helye van a céges ajándékozásban, ehhez ugyanis nem nagy összegű, hanem ötletes meglepetésekre van szükség, ami a bögre és toll párosban is megjelenhet. Azonban arra figyelj, hogy a céglogó semmi esetre se legyen tolakodó ezeken, a céges ajándék ugyanis nem repiajándékot jelent!

 

Fontos a körítés

 

A legjobb ajándékot is tönkreteheti, ha nem megfelelően adod át. Törekedj a személyes találkozásra, de ha ez a földrajzi távolság miatt nem megy, személyes üzenetedet akkor is eljuttathatod a másiknak. Egy kézzel írt üdvözlőkártya vagy egy személyes videóüzenet kedves és emlékezetes gesztus lehet.

 

A csomagolásnak is szentelj figyelmet, vedd figyelembe, hogy nőnek vagy férfinak szánod-e, és aszerint alkosd meg. Bármit is választasz, időben add át, vagy indítsd útjára a csomagot, mert megkésve átadni nagy illetlenség.loading...