Szöllősi György hazudott Amerikának, majd belerúgott Amerikába

Amerika visszainteget Szöllősi Györgynek.

Hamar lebukott Orbán kedvenc sportújságírója. Szöllősi György krokodilkönnyek között jelentette be, milyen csúnyán bánt vele az Egyesült Államok. Diplomata útlevelére kért vízumot, csak éppen nem kormánytag, és nem is diplomata. Amerika kiszűri azokat, akik csalással akarnak érvényt szerezni maguknak.

Egy chicagói magyar szervezet meghívására ment volna az Orbán-kormány által gyűlölt Amerikába az ismert sportügyi csicska. Szöllősi György az olvasóit nagyreszt már elvesztő Nemzeti Sport főszerkesztője. Emellett a Puskás Akadémia sajtófőnöke is volt, nyilván a sportújságírói függetlenség jegyében. Ő afféle Puskás-ügyi nagykövetnek vagyon kinevezve, ha már Kispestről Orbán szülőfalujába bitorolták el az aranycsapat kapitányának nevét.

Szöllősi felháborodott, hogy hiába van diplomata útlevele, nem kapott erre érvényes, megkülönböztető vízumot. Hogy miért van diplomata útlevele, az rejtély. Mészáros Lőrinc néven futó pénzmosoda ezt aligha indokolja.

Az amerikai követség hamar rendre utasította a hisztiző fideszes propagandistát. Közölték, hogy a kérelmező Szöllősi rossz rubrikát töltött ki. Ugyanis nem kormánytag, azt pedig nem akceptálták, hogy diplomata útlevele van, hiszen nem diplomata.

Amerika pedig már kiszűri az ellenségeket, és azokat is, akik hazugsággal próbálnak előnyhöz jutni.

Szöllősi tehát hiába csinál műfelháborodást, hogy őt, és így a hazáját is megalázták. Valójában az történt, hogy hazudott, lebukott, majd belerúgott abba az országba, amelyiktől a befogadást kérte.

Fideszes tempó ez.

Egyúttal megmutatja, hogy Amerika odafigyel Orbán embereire. Szöllősi mehet a sor végére: kérhet újra vízumot, de nem tekintik diplomatának, legfeljebb sima állampolgárnak. Zéró védettség.

Álmaiban Amerika visszainteget.

További cikkeinkért kattints ide! Ha főznél velünk valami finomat, ide kattints!

loading...