Orbán megszégyenült: Gyurcsány félmaratont fut, ő alig bír menni

Orbán Viktor már nem a fitt, energikus politikus, amilyen fiatalkorában volt. Megöregítette, megbetegítette a hatalom imádata. A magyarok elől elbújva nyaral, csak egy lesifotó árulkodik róla, mennyire megváltozott: tengeri tehénként cammog ki a vízből.

Ezzel szemben Gyurcsány Ferenc egy vasárnap reggeli futóversenyről jelentkezik. Varju Lászlóval együtt fut. A képen látható, hogy körülöttük rengeteg ember gyűlt össze, Gyurcsány közéjük tartozik, nem őrzi senki. Orbán már csak golyóálló mellényben mutatkozik, ha utcára megy. Testőrök gardedámjában.

Orbán a sport szeretetét abban éli meg, hogy az adófizetők pénzét költi a focira. A lelátón szotyizva dönt újabb megszorításokról, vagy éppen arról, hogy ki nyerje meg a következő pályázatot. A Balatonra is méretes tortaként tekint, amit felszeletelhet a haveroknak, hogy aztán magukévá tegyék, megemésszék.

Zacher Gábor szokta mondani: Orbán nem az a fajta kövér, mint egy átlagos magyar. Ő ugyanis példát mutat az életmódjával. Az élettel teli miniszterelnök képe helyett egy köpcös, magára nem adó TSZ-elnök figura jelenik meg a választók előtt. (Ezt már nem Zacher mondja, hanem mi.)

A kommentelők azonnal átláttak ezen, és Gyurcsány Ferenc fotója alatt fejezték ki véleményüket. Idézünk néhányat közülük.

Orbán még mindig lehet modell. El tudnánk képzelni például az „előtte” képen, ahol fogyókúrás módszereket reklámoznak. Félreértés ne essék, ez nem a túlsúlyos emberek szidalma. Ez egy sportos életmódról prédikáló miniszterelnöké, aki már menni is alig bír a jóléttől.

Ezzel a jóléttel viszont a családján és a barátain kívül senkivel nem osztozik.

További cikkeinkért kattints ide! Ha jó recepteket keresel mára, ezt a csatornát ajánljuk.

loading...