Molnár Csaba: 2500 új taggal bővült a DK

Molnár Csaba: 2500 új taggal bővült a DK.

Molnár Csaba, a DK EP-képviselője és ügyvezető alelnöke Facebook-videóban számolt be a párttagok számának emelkedéséről. 2500 új tagot számlál a Demokratikus Koalíció.

Molnár Csaba a videóban arról beszélt, hogy az ország legnagyobb ellenzéki közössége, a Demokratikus Koalíció a nyáron tagtoborzó kampányba kezdett, és több mint 2500 új taggal bővült.

„Annyi taggal bővültünk, amit sok párt teljes tagságnak is megirigyelhetne” – fogalmazott.

„A DK erejét mindig is a közösség összetartása, egymás kölcsönös segítése adta. Vagyis minél többen vagyunk, annál erősebbek leszünk, annál többet tehetünk a kormányváltásért. Az új tagok 80 százaléka megyeszékhelyen, kisvárosban vagy községben él – csak egyötödük fővárosi.

Mind a 19 megyéből és Budapest összes kerületéből érkeztek új belépők a közösségünkbe – a legfiatalabb új tagunk 18 éves, a legidősebb 93″ – mondta Molnár Csaba, hozzátéve: ezek a tagok és aktivisták, régiek és újak mind ott lesznek az utcákon most szeptember második felétől. „Hogy mit fognak csinálni? Na, azt majd csak akkor árulom el!” – zárta a videót a DK EP-képviselője.

A 2500 új tag akkor is nagy teljesítmény lenne, ha azt a teljes ellenzéki összefogás szimpatizánsainak növelésére toborozták volna. Egyetlen ellenzéki párt létszámbővítése esetén pláne az. Ahogy arról korábban az Ellenszél is beszámolt, a DK hamarosan mind a 19 megyében, 25 helyszínen szeptemberiálisokkal indítja a politikai évadot.

Remek, őszi receptekért az EllenLábas csatornát ajánljuk figyelmedbe.

loading...