DK-s polgármesterjelölt: eltávolították az Orbán-idézeteket a falról

A DK-s polgármester bejelentette, hogy eltűntek az idézetek a Jedlik faláról.

A DK-s csepeli polgármesterjelölt Paál Géza közleménye szerint eltávolították a Jedlik gimi faláról az Orbán-idézeteket. A tiltakozás eredményes volt, semmi keresnivalója a személyi kultusztnak az iskolákban.

„Eredményes volt a tiltakozás.

A hírek szerint eltávolították a Jedlik faláról a legrosszabb személyi kultusz stílusát és módszereit idéző feliratot.

Reméljük, nincs ez másképp a tornateremben sem!” – írja a DK-s polgármesterjelölt.

Paál Géza egy fotót is mellékelt a bejegyzéséhez, ahol többen tiltakoznak az iskola épületénél a Rákosi-kort idéző förmedvény ellen.

A DK-s polgármester és csapata tiltakozás közben.

Itt pedig látható, hogy Orbán beteg álma, mely szerint az ő szavai kincsként ékesítik majd a gimnáziumot a táblával együtt eltűnt.

Korábban az Ellenszél is beszámolt róla, hogy Magyarország hét törvényének nevezték el a falra mázolt idézeteket, amelyek talán ismerősek lehetnek, mivel ezek az idézetek szerepeltek Orbán Viktor 2020-as beszédében. Pontosan ezeket a mondatokat rögzítették gravír technikával arra a tükörre is, amely most a miniszterelnök irodájának falán díszeleg.

„Miként a természetnek és a csillagok járásának, úgy a megmaradásnak és a túlélésnek is törvényei vannak. S miután megértettük, fel kell véssük őket Magyarország tartóoszlopaira oly’ élesen, hogy többé egyetlen nemzedék se tudja levenni róla a szemét”

– mondta Orbán saját megállapításairól, és a Jedlik Ányos Gimnáziumban komolyan is vették a miniszterelnök parancsát, mert tényleg kitették a falra a „törvényeket.”

A DK-s polgármesterjelölt és a szülők-diákok tiltakozására azonban ezek a törvények a kukában landoltak. Ott is a helyük.


Főzz valamit az Ellenszél főzős csatornájáról, az EllenLábasról!

 

loading...