A DK nagyon izgalmas kísérletet végzett: itt az eredmény

A DK izgalmas kísérletet végzett, a képen Gyurcsány Ferenc.

A DK igazán izgalmas kísérletet végzett a nyáron. Ebből egy részletet is közzétett a párt. A fókuszban az ellentétek állnak, és a közös minimum keresése.

Egy kisvideót osztott meg Gyurcsány Ferenc, amelyben különféle területekről érkező DK-sok beszélgetnek egymással. A szakmunkás a diplomással, az állatvédő a vadásszal vagy éppen drukker a színházba járóval.

A DK elnöke az alábbi szöveget fűzte a videóhoz:

„Sokfélék vagyunk. A világban, hazánkban és a DK-ban is. És ha jól csináljuk, akkor jól megférünk egymás mellett.

Ezért a nyáron csináltunk egy érdekes kísérletet. Egy stúdióba ültettük az állatvédőt a vadásszal, a diplomást a szakmunkással, a drukkert a színházba járóval. Nők és férfiak, nem színészek, olyan emberek, mint te vagy én. Sok mindenről mást gondolnak, más érdekli őket. Mégis együtt vannak, velünk vannak a Demokratikus Koalícióban. Mert abban például közösek, hogy elfogadják, mi több, szeretik, hogy ilyenek vagyunk.

Csatlakozzatok a Demokratikus Koalícióhoz, Magyarország nyitott, szociáldemokrata közösségekhez. Ahol el- és befogadnak, mert közösen örülünk annak, hogy sokfélék vagyunk.”

Magyarország egyik legnagyobb problémája, hogy nem értünk szót egymással. A nemzeti minimum pedig létezik, mert léteznie kell. Ennek megteremtése mindannyiunk feladata. Jó, hogy van olyan párt, amelyik ezt a zászlajára tűzi.

További cikkeinkért kattints ide! Ha szeretnél főzni, de még nem tudod, mit, az EllenLábas csatornát ajánljuk figyelmedbe.

loading...