Gyurcsány Ferenc helyre tette Orbánt: ez a pár mondat nagyot üt

Gyurcsány Ferenc mondata 100 pontot ér.
grafika: ellenszel.hu

Orbán Viktor a magyar utcai harcos. Amikor a bandájában van, akik pillangókések helyett fehérgalléros bűnözéssel, törvények átszabásával, uniós pénzek lenyúlásával lopnak, akkor fenegyerek, bandavezér. Amikor azonban Brüsszelben van, pénzt kunyerál, és olyan lesz, mint egy eminens tanuló, aki épp számot ad a tanárainak teljesítményéről. Gyurcsány Ferenc erre a kettőségre világít rá bejegyzésében.

A DK elnöke egészen pontosan így fogalmaz:

„A magyar ember csak az Isten, a haza és szerelme előtt térdepel. Mondta a kormányfő. Ma kiegészítette korábbi szövegét. A magyar ember csak az Isten, a haza és szerelme előtt térdepel, meg amikor pénzért könyörög Brüsszelben.”

Gyurcsány Ferenc egy képpel is szemléltette, hogy Orbán más módon és helyen is le szokott térdelni, nem csak ott, ahol azt az elhíresült mondásával tartja.

Orbán tehát ismét térdelni kényszerül. Nem azért, mert a magyar hazának jót akar. Amiatt, mert ha ezt nem teszi meg, többet már nem tud kilopni az Európai Unióból. A gazdaságot pedig nem tudja „pozitív nullára” kihozni.

Gondoljunk csak bele, mennyi fejlesztés valósult meg eddig az EU-nak köszönhetően hazánkban! Ezek jelentős része hiányosan, rosszul, mert lombkoronasétányunk van lombkoronák nélkül, kilátónk magasság nélkül, kórházaink orvos nélkül, iskoláink tanárok nélkül, közlekedésünk vasútvonalak nélkül, stb. naphosszat tudnánk sorolni még, hogy mi mindenünk lehetne Orbán nélkül.

További cikkeinkért kattints ide! Ha szeretnél valamit főzni, de nincs ötleted arról, hogy mit kellene, az EllenLábas csatornát ajánljuk izgalmas receptekért.

loading...