A DK pert nyert: kiderülhet, mennyibe fájt a guruló Szent István

A DK pert nyert.

A DK első fokon pert nyert. Kiderülhet, mennyibe került az augusztus huszadikai giccsparádé, aminek a költségeit úgy őrzik, mintha nemzetbiztonsági titok lenne.

A Demokratikus Koalíció már két éve harcol azért, hogy kiderülhessen az igazság. Ezúttal a bíróságon sikerült kivívni az igazságot. A Fidesz most kapkodhat, mert a döntés értelmében kiderülhet, mennyibe is került a Madonna koncertről koppintott rendezvény.

A DK közleménye:

Mennyibe került a guruló Szent István? Adatigénylési pert nyert a Demokratikus Koalíció a 2021-es augusztus 20-i költségek kapcsán

Első fokon pert nyert a Kúria döntése miatt megismételt eljárásban, így már második éve folytatja a jogi harcot a Demokratikus Koalíció, hogy végre kiderüljön: mennyibe került a magyar adófizetőknek a 2021. augusztus 20-i állami ünnepség, az akkori nevetséges budapesti giccsfelvonulás, az aranyozott, guruló Szent Istvánnal és az óriási, kötelekkel húzott fémturullal?

A Demokratikus Koalíció nem fogja feladni és ki fogja deríteni, hogy kik és mekkora hasznot húztak az ízléstelen, a nemzeti ünnepet meggyalázó, 2021. augusztus 20-i állami rendezvényből. Az Orbán-kormány azért titkolózik még két év után is az akkori költségekről, mert a magyar adófizetők pénzének pazarlása, Fidesz-közeli cégeken keresztül zajló ellopása sajnos hozzá tartozik az állami ünnepségekhez. Ezért folytatjuk a jogi harcot a bíróságon, mert a magyaroknak joga van tudni, kinek a zsebébe vándoroltak az ünnepi kiadások.

További cikkeinkért kattints ide! Ha főznél valamit, és ötletet gyűjtesz, az EllenLábas csatornát ajánljuk.

loading...