„Itt nem lehet feküdni” – ki akarták dobni a játszótérről a kormánykritikus zenészt

Itt nem lehet feküdni: mondta a biztonsági őr Komáromy Gergőnek. A Képen Komáromy.

Komáromy Gergő (művésznevén: G-Ras) a gyermekeivel látogatott el a játszótérre. Több koncerten volt túl, ezért amíg a párja a gyerekekkel játszott, ő úgy gondolta, kihasználja ezt a kis időt, és pihen egyet a padon. A nagy magyar valóság azonban azonnal szembetalálta. Egy biztonsági őr lépett oda hozzá, majd közölte, hogy itt nem lehet feküdni. Egy járókelő aztán önszorgalomból a biztonsági őr segítségére sietve beszállt a szócsatába.

Komáromy Gergő bejegyzése, „itt nem lehet feküdni”

„Annyira jó érzés, hogy végre megszabadulok ettől a nyomorult hanyadek mordori vibe-tól…

Miutan minimal alvassal végig MC-ztem és énekeltem pentek-szombaton a pozsonyi Uprising fesztivált, majd az elment hangomat isteni segítséggel még egy nagy nekirugaszkodásra visszaszerezve lenyomtam zsinorban KÉT koncertet tegnap a(z altalam is szervezett) bucsubulinkon, majd megint alig alvas utan kora reggeltol mostanaig egyedul voltam a ket gyerekkel, delutan egykor megjott Telma es atvette a gyerkocoket itt a jatszoteren. Eldoltem a padon es beajultam, rajtunk kivul nem is volt mas a jatszon, finom melegben enyhito arnyek, lombsusogas, gyerkoceim hangjai…mennyei altato.

DE HOPP igazi magyaros fordulat:

epp csak elalszom, mire egy biztonsagi ôr csaj ebreszt: “itt nem lehet fekudni!”

Mondom – pedig pihentetnem kene a  hangomat – ezert felebresztettel?!? A 10 ures pad egyiken nem alhatok amig a gyerekeim az anyjukkal jatszanak itt 10 meterre? Vegigdolgoztam a hetveget, hullafaradt vagyok, nem fekhetek???

Vadonatuj tegnap ajandekba kapott poloban, szinten uj ajandek sapiban amugy tok normal atlagember ruhaban vagyok megis mi a gond? Kinek artok ezzel?? Csak mert nem szabad es kesz??? Nyilvan ez a szabaly arra vonatkozik hogy alkoholtol cigitol hanyastol hugytol buzlo mocskos ijeszto alakok ne hasznaljak ingyenszallasnak a cuki gyerekek jatszoteret, oke ez tiszta sor…de ram ez hogy a banatba vonatkozik??

Raadasul egy tok random jarokelo forma a sziturol semmit se tudva kb azonnal a biztior segitsegere sietett, ennyit hallottam a fejem folul: “Ja, nem akar? Ki kene rakni mi? He haver lehet elmenni innen!”

Na ot mar ugy leoltottam az igazsaggal, hogy nagyon megszeppent arcot vagott es azonnal lelepett. Mindezek utan a biztior csaj miutan mindent meghallgatott, csak tovabb eroskodott h de itt nem szabad fekudni… Na mondom, akkor hivjatok rendort es visszafekudtem.

Azota persze a kozelben sincsenek, ujra csak lombsusogas, madarcsiviteles, gyerekcsacsogas…” – zárja bejegyzését az énekes.

További cikkeinkért kattints ide! Ha főznél valamit, de ötleted még nincs, az EllenLábas csatornát ajánljuk.

loading...