Orbán rémálma koncertezik ma Pécsett, új lemezzel jön a PICSA

Orbán rémálma koncertezik ma Pécsett.
fotó: Hétköznapi Csalódások zenekar.

Orbán rémálma immár 33 éve működik. Sokan vagyunk, akik rajtuk „nőttek fel”, ők meg közben a fejünkre nőttek. Nem csoda ez, hiszen mostanában minden nő.

A Hétköznapi Csalódások továbbra sem pihen, újabb lemezzel lép a pécsi közönség elé ma este. A legújabb nótáik egy része a tőlük megszokott kormánykritikával átszőtt, fülbemászó dal. Mi már most imádjuk a PICSA legújabb klipjeit. Ezek közül mutatnánk be az egyik kedvencünket az Ellenszél olvasóinak:

Nem túlzás kijelenteni a punk-együttesről, hogy Orbán rémálma, hiszen nemrégiben még a klipforgatás után megverték azt a színészt is, aki bohócnak öltözve, kormánykritikus megszólalásokat mondott.

Mi is beszámoltunk arról a vérlázító történetről, amit a HétköznaPI CSalódások osztott meg a Facebook-oldalán.

A sztori dióhéjban annyi, hogy a hatalom kezdetben nem tudott arról, hogy őket is beválogatták a 100 zenekar közé, majd amint kiderült, mindent elkövettek, hogy ellehetetlenítsék a felvételt.

Mivel a raktárkoncerteket szervező állami Antenna Hungária a végső verzióból egyszerűen kihagyott több előadott számot, illetve teljes egészében kivágták azt a bohócnak öltözött színészt, aki a dalok közötti politizáló összekötő szövegeket mondta, az együttes már korábban jelezte, hogy újraforgatja az eseményt és publikálja a végeredményt.

A hatalom cenzúrájától mentes változat el is készült, amit ki is tettek a Youtube-ra. Van benne összevert bohóc, Viktor, Geciország, minden ami PICSA.

Ma este hazai pályán, a pécsi Káptalan kertben koncertezik a Hétköznapi Csalódások. Még nem maradtál le róla, a jegyek a helyszínen kaphatók. Orbán rémálma a mi vágyálmunk.

loading...