Gajdics Ottó emberére akadt: megfenyegette a diákokat, de volt, aki kiállt értük

Gajdics Ottó ezúttal emberére akadt.
Fotó: Gajdics Ottó közösségi oldala.

Gajdics Ottó a Magyar Nemzet cikkében fenyegette meg a diákokat egy áthallásos üzenettel. Ezúttal emberére akadt, volt aki megvédte őket. Barkóczi Balázs, a DK oktatási árnyékminisztere állt ki a tanulókért.

„Orbán propagandistája azonnal fejezze be a magyar diákok fenyegetését!

Orbán Viktor propagandistája, Gajdics Ottó a Magyar Nemzetbe írt publicisztikájában a diákoknak a közoktatás fideszes ellehetetlenítése ellen szervezett tiltakozását „szánalmasnak” nevezte. Majd azzal fenyegette meg a fiatalokat, hogy tetteiknek „következményei” egészen mások lesznek, mint amit ők „tapasztalatlanságuk következtében” gondolnának.

Az Árnyékkormány felszólítja az orbáni rendszert kritikátlanul kiszolgáló propagandistát, hogy azonnal hagyja abba a magyar diákok fenyegetését!

Barkóczi Balázs: Gajdics Ottó azonnal fejezze be!

Legutóbb a kádári években fordulhatott elő olyan, hogy egy hatalomhoz hű pártkatona az állampárt hivatalos propagandalapjában próbálja megfélemlíteni a másként gondolkodókat. Végtelenül szánalmas, hogy Gajdics Ottó, a Fidesz-szócsőként működő „Sajtóklub” megmondóembere most ilyen ócska bolsevik módszerekkel üzeni meg a pártdirektívát a magyar diákoknak.

A Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány arra készül, hogy olyan iskolarendszert teremt, amiben a diákok fenyegetése és a használhatatlan tudásanyag erőltetése helyett a mindenki számára elérhető, korszerű tudás, és a fenyegetésmentes, nyugodt légkör biztosítása lesz a legfontosabb” – zárja közleményét Barkóczi.

Gajdics Ottó minden bizonnyal már azt az időszakot várja, amikor a vélemény kimondásáért is bánthatnak valakit. Azt, amelyikben ő vagy a főnökei bármikor ráküldhetik a diákokra a fekete autós embereket. Bízzunk benne, hogy ez a korszak soha nem fog többé eljönni!

További cikkeinkért kattints ide! Ha főznél a hétvégén valami finomat, de ötleted sincs, hogy mit kellene, az EllenLábas csatornát ajánljuk.

loading...