Mészáros Lőrinc széfjére tettek egy titokzatos feliratot: mit lép erre?

Kép forrása: MTI

„Adjátok vissza, amit elvettetek tőlünk! A magyarok” – ez a felirat állt azon az embernagyságú páncélszekrényen, amit Mészáros Lőrinc XII. kerületi luxusvillája előtt állított fel csütörtökön egy aktivista. Ahogy arról korábban az Ellenszél is beszámolt, az ismert jogász nemrég Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti házához egy gyerekkoporsót vitt.

Keresztény Zoltán a Facebookra posztolt videójában indokolta, hogy miért állította az ország leggazdagabb emberének villája elé a páncélszekrényt. Az volt a szándéka, hogy így reagáljon Orbán Viktor kérdésére, amit a miniszterelnök nemrég tett fel Brüsszelben. A kormányfő azt kérdezte, hogy hol van a magyarok uniós pénze.

„Nos, kedves miniszterelnök elvtárs ott van a magyarok uniós pénze, bent abban a luxusvillában, az óriási páncélszekrényben és az onnan felügyelt bankszámlákon. Ezért mi is vittünk oda egy páncélszekrényt, amibe kérjük vissza, a magyaroknak járó, igazságtalanul elvett uniós milliárdokat. Kérjük vissza, mert szükségünk van rá. Kell kórházra, iskolára, vasútra, rezsire és a fiatalok jövőjére” – válaszolt Orbánnak Keresztény, aki szerint nem keresztényi cselekedet elvenni másét.

Az nem derült ki, hogy Mészáros Lőrinc, aki becsült vagyonával Magyarország leggazdagabb embere, ott tartózkodott-e a budai villában. Mészáros legújabb luxusjachtja, a Rose d’Or, amin Várkonyi Andreával és a családjával nyaralt idén, augusztus 20-án reggel elhagyta az olaszországi San Remo kikötőjét, néhány órával később pedig kikötött Cannes-ban. Mészáros Lőrinc valószínűleg nem volt ott a hajón, 19-én este ő is ott volt az atlétikai világbajnokság budapesti megnyitóján.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...