Pálffy István máris új állásajánlatot kapott: „gyere hozzánk, Pista”

Pálffy István ne legyen Lugosi Béla! Új ajánlatot kapott a híradós.

Pálffy István még csak ki sem tudta magát igazán próbálni, úgy ért véget a karrierje a Hír Tv-nél. Szerencsére nem sokat kellett várni, amíg a tehetségét igazán értékelő portál jelentkezett nála. Az Ellenszél komoly ajánlattal keresi meg a valaha jobb napokat látott híradóst.

Gyere hozzánk, Pista!

Amikor Lugosi Béla a Drakula című filmben debütált, világhírű lett. Sajnos később már nem sikerült kamatoztatnia a tehetségét. Ő így is-úgy is a neves vámpír ikonja maradt. (Függőségével együtt, ami aztán Lugosi vesztét okozta).

Valahogy így van veled is, Pista. Akkoriban Pálffy István nagy híradós hírében állt, imázsod volt, szerettek az emberek. Most újra képernyőre hívtak, nem sikerült abban a szerepben megmaradnod egy napnál tovább.

Éppen ezért az Ellenszél nevében szeretnék neked lehetőséget adni. Ereszd ki szárnyaid, bontsd ki a tehetséged, ne járj úgy, mint szegény Lugosi, aki a függőségbe menekült, amiért rajta ragadt a szerep!

Szeretnélek meghívni hozzánk munkatársnak, ahol szabad kezet kapsz, csak a pedofil-mosdató témát ne erőltessük, ha lehet!

  • Lehetnél nálunk videós. Élőben bejelentkezel, és a fiatalokat megszólítva beb@szós lájvot indítasz. Iszogatsz, beszélsz az élet nagy dolgairól, válaszolsz a kommentekre, néha-néha elbólintasz. Nekünk ez nézettséget hoz, így talán a keresztény-konzervatív olvasókat is meg tudjuk szólítani veled. Megtiszteltetés lenne, ha egy kiégett KDNP-s, leszerepelt TV-s érvelne a kormánypártok politikája mellett.
  • Lehetnél helyszíni tudósító is! Persze csak ha van kedved hozzá. Olyan rendezvényeken, mint a bajai halfőző, nagy sikered lenne. Ő is emlékezetes riportot hozott össze ott:

Pálffy István új munkaajánlatot kapott az Ellenszélnél.

Pálffy István, a szembesítő: Demcsák Zsuzsa nyomdokaiban

Arra is gondoltunk, hogy egy Demcsák Zsuzsához hasonló interjúsorozatra szerződtetnénk, ahol olyan kemény kérdéseket teszel fel, mint ő annak idején Szanyi Tibornak az ATV Startban. Szintén emlékezetes alakításról van szó, biztosra vesszük, hogy ilyet Te is tudnál csinálni, Pista!

Demcsák Zsuzsa az ATV-Startban.

Kérjük, gondold át az ajánlatunkat, és jelentkezz! Egy sör mellett megbeszéljük a részleteket. Ne légy Te is Drakula!

Hajrá, Magyarország!

Üdv,
Jabronka Richárd


Unod a politikát, és főznél velünk valami finomat? Az EllenLábas-csatornát ajánljuk.

loading...