Szerencsejátékos vs. profi sportfogadó – Te melyik táborba szeretnél tartozni?

Eleinte bejöttek a megtett tippjeid, de az utóbbi időben egyáltalán nem tudsz profitot elérni az online sportfogadás során, pedig több irodában is jelen vagy? Nos, szeretnénk megnyugtatni, ezzel a problémával egyáltalán nem vagy egyedül.

 

A sportfogadók 98%-a ugyanis nem tud hosszú távon eredményesen/nyereségesen tippelni. Ez nem is csoda, hiszen a profi tippelést komoly munka előzi meg. A komoly munkát pedig úgy értsd, hogy napi 6-8 órát szánsz arra, hogy átböngészd a statisztikákat, hogy ezekre támaszkodva meg tudd állapítani, melyik a lehető legnagyobb értéket képviselő tipp, a legmegfelelőbb fogadási opció, illetve a legtöbb profitot hozó odds.

 

Azt pedig még nem is említettük, hogy a profizmus ezen szintjénél fegyelmezetten tartod magad a tervhez, és szigorúan betartod a bankroll menedzsmentet is. 

 

Fizetni a tippekért?

 

A fentebb leírtakon túl az is a profi sportfogadó egyik legfontosabb jellemzője, hogy nem rest meghallgatni az OH Sports és az egyéb hasonló weboldalak által havidíjas szolgáltatás keretein belül szolgáltatott sportfogadási tippeket és elemzéseket. 

 

Most biztosan az merült fel benned, hogy miért fizetnél a tippekért, ha te magad is ismered a sportot, illetve át tudod böngészni az adatbázisokat és a statisztikákat? Azt tudnod kell, hogy a jó tippadók nem olcsók, és nagyon nehéz őket megtalálni. 

 

Ezeknek az oldalaknak azonban sikerült mindazokat a tipstereket megkaparintaniuk, akik a tippjeikkel már hosszú hónapok óta profitot hoznak, és tudják is igazolni az eredményeiket valós adatokkal. Vérprofikról van tehát szó, akiket, ha pénzt akarsz keresni, követned kell.

 

Szerencsejátékos vagy igazi profi sportfogadó szeretnél lenni?

 

Ha tehát szeretnél megismerkedni az online sportfogadás világával, akkor először is azt kell tisztáznod magadban, hogy mit is szeretnél pontosan! 

 

Ha csak az adrenalin miatt fogadsz, akkor annyit tudunk csak mondani számodra, hogy jó játékot és sok szerencsét, mivel szükséged lesz rá. 

 

Amennyiben viszont egy kis pénzt is keresnél az online sportfogadással, amellyel kiegészítheted a családi kasszát, akkor fontos, hogy ne térj el a leírt szabályoktól, ne trükközz a különböző tétemeléses stratégiákkal, és egyáltalán ne gondold azt, hogy te jobban értesz a tippekhez, mint a profik, mondván, hogy képben vagy az adott sporttal kapcsolatban! 

 

Légy alázatos, alapos és megfontolt!

 

Ha a fentebb leírt dolgokat betartod, akkor a sportfogadás során elért eredményeid egy bizonyos idő elteltével garantáltan javulni kezdenek majd. Ugyan nem fogsz bankot robbantani, de annak köszönhetően, hogy óvatosabb vagy a tétekkel, és minimalizálod a kockázatot, sokszor és rendszeresen szakítasz majd.

 

Amennyiben tehát eddig nem tudtál produktív lenni, akkor itt az ideje, hogy változtass!loading...