Tóth Gabi szégyenben: lejáratta magát a szabad szerelem asszonya

Tóth Gabi a szabad szerelem híve lett.

Tóth Gabi arról beszélt a koncertjén, hogy azért kritizálják épp, amiért mer szabadon szeretni. Korábban pedig szerinte azért kritizáltuk, mert keresztény. A valóság ennél prózaibb. Azért kritizáljuk, mert szánalmas.

Borkai, Szájer, Tóth Gabi ugyanazért válik nevetség tárgyává. Egy olyan „konzervatív” közösséghez tartoznak, amelynek az egyik mozgatórugója, hogy megszabja, ki szerethet kit szabadon. Tóth Gabi is arról interjúzott még korábban, hogy „bizonyos ideológiákat akarnak lenyomni a torkunkon.” Eközben az egyik a meleg orgiából csúszik le, a másik szexhajón szeret szabadon, a harmadik pedig felrúgja a házasságát egy fiatal fiúért.

Játszhatunk olyat is, hogy mindenki szeressen szabadon, akit csak akar, de akkor a propagandában ezt következetesen meg kell változtatni. Az ugyanis nem járja, hogy házasságszédelgők, gruppenre járó titkos homoszexuálisok és ki tudja még, milyen feslett erkölcsű politikusok mondják meg nekünk, hogy kit szabad szeretni szabadon.

Ennél fogva tehát:

  • Az azonos neműek házasodhassanak! Ezért miért nem szólal fel a szabad szerelem nagy zászlóvivő asszonya? Vagy azért, hogy a transzneműek pokoli megpróbáltatásai mellett nem kapnak ugyanolyan jogokat, mint mások? Az nem bántja Tóth Gabit, hogy könyveket kell lefóliázni, ha abban a szabad szerelemről írnak. Csak a saját magánélete esetén akar szabadon szeretni a NER énekesnője. Amikor ezt kimondja a közönségének, lejáratja magát, hiszen egy ilyen erkölcs-csősznek, mint ő, a megcsalás, a házasságtörés mindig a homlokára lesz írva.

Ha a fentiek mellett is kiállna, és nem az állami megbízásokban reménykedve nyilatkozgatna kormányzati lózungokat, akkor senki sem bántaná. Ezt kellene megérteni minden álszent, keresztényeskedő hírességnek.

További cikkeinkért kattints ide! Ha unod a Tóth Gabi sztorit, de főznél valami finomat, látogasd meg az EllenLábas csatornát!

loading...