Gyurcsány Ferenc megsütötte az új kenyeret, a DK készül a kampányra

Gyurcsány Ferenc készül a következő évadra.

Gyurcsány Ferenc vendégei megették a kenyeret, ezért a DK elnöke jó házigazdaként, és az ünnepre való tekintettel házilag sütött újat.

Ha a kenyérsütés mellett a hozzáfűzött megjegyzést is elolvassuk, láthatjuk, hogy a volt miniszterelnök a tavalyról ismert, sejtelmes beharangozót is megosztotta a publikummal. Kemény politikai évad következik, fontos választásokkal. A DK-sok pedig készülnek, és hamarosan elkezdődik a kampány.

„A véletlen, pontosabban a feledékenység és a vendégek mértéktelensége hozta, hogy tegnap estére elfogyott minden kenyér a háznál. Mit tesz egy rendes házigazda, különösen augusztus 20-a kora reggelén ebben az esetben?

Természetesen kenyeret süt:))

Aztán ezzel lassan a csendes, elvonulós nyárnak is vége. Hogy mondtuk tavaly nyáron? Készülünk” – zárja sorait Gyurcsány Ferenc.

A Demokratikus Koalíció jelenleg az egyetlen olyan párt az ellenzéki térfélen, amely már egy éve szakértői árnyékkormánnyal dolgozza ki javaslatait, mutat alternatívár Orbán világával szemben. Egyelőre a többi pártnál nem látunk hasonló készülődést. Ahogy a mondás tartja, ők elvannak, mint a befőtt.

A DK abban is más, hogy Dobrev Klára személyében árnyék-miniszterelnököt is állított, aki politikusként Orbán Viktor kihívója lehet. Egyelőre más alkalmas, kormányzóképes és hiteles jelöltet más pártokban és azok holdudvarában nem látunk. Az EP-választások és az önkormányzati kampány hamarosan itt van, és a Demokratikus Koalíció erre felkészült.

További cikkeinkért kattints ide! Te már feliratkoztál az EllenLábas-csatornára? Ne maradj le a receptekről!

loading...