Egyre furcsább a Tóth Gabi-sztori

Egyre furcsább a Tóth Gabi-sztori
Kép forrása: MTI

Egyre furcsább a Tóth Gabi-sztori.

Az énekesnő és férje, Krausz Gábor nemrég jelentette be, hogy egy fricskával véget ért a kapcsolatuk és házasságuk. Nem sokkal később Tóth Gabit a fideszes Pócs Jánosnál fotózták le táncosa, a Fircska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bence társaságában. Az énekesnőről azóta a horvátországi Rovinjból kapott fotót a Blikk, ahol Tóthot megint Papp Máté Bencével látták.

A válás után most pedig itt van ez az ünnepi kenyér történet. Jelenleg nem tudjuk, hogy most akkor meg fogja-e szegni a Magyar Pékszövetség Szent István napi kenyereit ünnepélyesen a Várkert Bazár előtt, vagy sem augusztus 20-án. Korábban a 444.hu arról számolt be, hogy a hét elején még szerepelt a neve a programban, de aztán csütörtökre már eltűnt.

Ez nem maradt így sokáig, mert estére már ismét a régi, Tóth Gabi-s URL működött, benne az énekesnő nevével, a régi link pedig csak egy üres oldalra vitt, írta a Blikk.

A szervezőtől, a Magyar Ízek Utcájától azt tudta meg a Telex, hogy ők biztosan nem kérték az esemény módosítását sehol.

A lap kereste a honlap üzemeltetőjeként megadott Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökséget, de még nem sikerült elérni őket. Az ügyben egyelőre Tóth Gabit sem sikerült elérni.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...