Tóth Gabi bánhatja a válást: Orbán azonnal ellene fordult

Tóth Gabi bánhatja a válást: Orbán azonnal ellene fordult
Tóth Gabi

Tóth Gabi bánhatja a válást: már most kiszúrtak vele Orbánék.

A fideszes énekesnő szegte volna meg a Szent István napi kenyeret, de rejtélyes okok miatt törölték a programból

Maga Tóth Gabi lett volna az új kenyér ünnepének egyik résztvevője augusztus huszadikán, azonban az énekesnő rejtélyes módon eltűnt az esemény meghívójából – írja a 444.

A hét elején ugyanis a programokat ismertető honlap szerint a Magyar Pékszövetség Szent István napi kenyereit ünnepélyesen Tóth Gabi jelenlétében szegték volna meg. Csütörtökig  valamilyen váratlan dolog történhetett, ugyanis mentesítették az eseményt a NER dalos pacsirtájának jelenlététől. Neve még az url-ből is eltűnt. A kenyérszegés előtti koncert nem marad el. A meghívó szerint azonban a Fricska Táncegyüttest nem tekintheti meg a nagyérdemű.

Lapunk csütörtöki számában egyébként arról írtunk, hogy noha Tóth Gabit a NER eddig erkölcsi példaképként, a keresztényi elvek szerint élő személyként próbálta bemutatni, az énekes nemrég bejelentett válása kétessé teszi ennek hitelét.

A Fidesz soha nem tartotta be a keresztény normákat, ennek ellenére a formalitásra mindig is adott. Éppen ezért kérte, hogy a szittya Barbie legyen az, aki augusztus huszadikán megszegi a kenyeret, keresztet rajzolva rá. Ez a terv úgy füstbe ment, mint Tóth Gabi házassága. Úgy elárulták őt, ahogy Péter a Bibliában Jézust, de ők még a harmadik kakasszóig sem vártak…

Rejtély

Estére már ismét a régi, Tóth Gabi-s URL működött, benne Tóth nevével, úgy, mint előzőleg, a régi link pedig csak egy üres oldalra vitt, írta a Blikk.


További cikkeinkért kövesd az Ellenszél Facebook-oldalát is!

loading...