Orbán rémálma ez az oldal: vicces képekkel alázzák a Fideszt

Orbán gyűlöli a kartonkocsma nevű oldalt.
kép: MTI

Orbán és a sleppje egészen biztosan gyűlöli a Kartonkocsma nevű Facebook-oldalt. Ott ugyanis róla és a Fideszről, valamint azokról a karakterekről, akik szorosan köthetők a NER-hez, húsbavágó, vicces képeket generálnak.

Legalábbis számunkra és Orbán uralmának elszenvedői számára biztosan viccesek ezek a mémek. Ez nem mondható el azokról, akikről szólnak. A Kartonkocsma tartalmai rövidek, találók és emiatt pont ott fájnak, ahol kell nekik.

Mutatunk néhány alkotást:

Tóth Gabi és a kereszténység.

Tóth Gabit már megint azért bántják, mert keresztény? Vagy saját magát hozta olyan helyzetbe, aminek köszönhetően most rajta csámcsog a magyar internet? Döntse el mindenki maga, a kép jó mankó lehet a döntéshozatalban!

Orbán rendszerében van, amiről nem beszélünk. Házi áldás.

Nem mindenről illik beszélni. Mára ez lett a házi áldás. Ki is tehetjük a falra ezt a szép, ritmusos szöveget. Persze csak akkor, ha marad pénzünk tiplire. Ha nem, akkor tiplizhetünk az országból.

Egy kis fricska (manapság olyan gyakran használjuk ezt a letűnt, ízes kifejezést) arról, hogy a NER kedvenc híradósa szereti az UFO-s, a veszélyes híreket, és néha ő maga is úgy beszél, mint akit megszállt egy földönkívüli. 2020-as palackozású, idegen eredetű nedű csészében, vele repülő csészealjjal.

Isten, haza, csalárd. Az Orbán típusú kereszténység alapja.

A fent látható rajz tipikusan „a kép többet mond minden szónál” esete. Ehhez nem is fűznénk kommentárt. Ilyen és ehhez hasonló mémeket találhattok ti is a Kartonkocsma Facebook-oldalon, amit ide kattintva érhettek el.

További cikkeinkért kattints ide!

loading...