A DK óriási fricskát tolt Orbánnak a VB megnyitójára

Leleplezte Orbánt egy volt fidelitasos

Önmagát ünnepli az Orbán-rendszer a budapesti atlétikai VB megnyitóünnepségén, ezért a DK egyetlen meghívott politikusa sem vesz részt rajta – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Nem vesznek részt a DK meghívott politikusai – sem országgyűlési képviselőink, sem Budapest főpolgármester-helyettese, Bősz Anett, sem a párt kerületi polgármesterei – a budapesti atlétikai világbajnokság megnyitóünnepségén.

A Demokratikus Koalíció nem hajlandó ünnepelni az Orbán-rendszert, amely megszorításokkal fojtogatja a magyarokat, köztük a budapestieket. Ezért a DK politikusai nem vesznek részt az atlétikai világbajnokság megnyitóján, ahol önmagát ünnepli az Orbán-rendszer.

„Ezért nem fogunk együtt parolázni a fideszes pártkatonákkal és milliárdosokkal. Bár a megnyitón nem veszünk részt, de a DK sok sikert kíván az atlétikai VB minden versenyzőjének, és teljes szívünkből szurkolunk a magyar csapatnak” – zárja közleményét a párt.

Jelenleg az egyetlen helyes magatartás az atlétikai VB-vel kapcsolatban az, amit a Demokratikus Koalíció tesz. Nem a világbajnokságon résztvevő élsportolók iránt érzett ellenszenvről van szó. Ez az esemény azt szimbolizálja, hogy Orbán parádéját ünnep illeti meg, holott nincs mit ünnepelni.

A magyar gazdaság a béka feneke alatt, lehagyott minket Románia, a GDP siralmas. Ellenben az infláció nagyon is magas, Európában a legmagasabb. Ennek vajmi kevés köze van a háborúhoz, hiszen másutt sikerült kezelni a problémát. Orbán Viktor és kormánya ebben is megbukott.

További cikkeinkért kattints ide! Ha szeretnél főzni valamit, de ötleted nincs rá, mi legyen az, az EllenLábas csatornát javasoljuk.

loading...