Tóth Gabit a híres videós alázta porrá: ennek következménye lesz?

Tóth Gabit ezúttal Dancsó Péter alázta porig.
fotó: ellenszel.hu

Tóth Gabit ezúttal a Youtube-videósok világából figurázták ki. Dancsó Péter a Videománia Youtube-csatornán elemezte az énekesnő és Krausz Gábor szakítását a tőle megszokott, szatirikus stílusban.

Tóth Gabit azért is sikerült poénos és néhol igazán húsba maró formában kigúnyolni, mert a NER pacsirtája önmaga paródiája. Dancsó Péter egy olyan összeállítást mutatott be a nézőknek, amelyben Tóth Gabi korábbi videóiból, nyilatkozataiból szemezgetett.

Ezek között szerepel többek között az is, hogy Krausz Gábor még élőben is „meglepte” őt rakott krumplival, miközben Gabi akkoriban már javában „fricskázott.” Dancsó szerint a rajongók ugyanis a Fricska nevű táncegyüttes egyik táncosának tudják be azt, hogy a minta házaspár ilyen váratlanul szétment.

Dancsó Péter az ominózus egész alakos tetoválásról is ejt néhány szót, amit Krausz Gábor varratott a vállára. Ez a tetkó Tóth Gabit ábrázolja, és az eltávolítása meglehetősen nehézkes. A Videománia vloggere erre is ad néhány ötletet a séfnek.

A videót itt tekinthetitek meg:

Ha benned is felmerül a kérdés, hogy miért foglalkozunk ilyen sokat Tóth Gabi válásával, akkor jusson eszedbe az a jónéhány év, amikor ő foglalkozott velünk! Mindenkivel, akiről a NER véleményt mondatott vele. Az általa képviselt rendszer pedig zokszó nélkül törte ránk a hálószoba ajtaját, hogy beleszóljon az életünkbe.

Mindeközben ő magát a keresztény idolnak, a konzervatív értékek alázatos szolgálójának aposztrofálta. Aki viszont nem önazonos, hamar lebukik, mivel egy szerepet nem lehet éveken át játszani. Így járt Szájer és így járt Gabi is.

További cikkeinkért kattints ide! Ha főznél valamit, de nincs ötleted, mit kellene, az EllenLábas Youtube-csatornát ajánljuk!

loading...