Soros György jól fenékbe rúgta Orbánt: bajban a miniszterelnök

Sörös György ezúttal nagyot ment: Orbánnak jól odapörkölt.
grafika: ellenszel.hu

Soros György alapítványai kivonulnak Európából. Magyarországon sem kívánják a továbbiakban támogatni a projekteket, amelyek a különféle társadalmi problémák mentén jöttek létre. Ezzel Orbánt úgy fenékbe billentette az amerikai milliárdos, hogy azt öröm nézni.

Hiába a sok pénz, hiába használta fel a Fidesz a magyarok adóját arra, hogy Sorossal ijesztgessen, most semmi alapja nem lesz rá. A kormánymédia már elkezdte szisztematikusan felépíteni az új ellenségképet Soros halála esetére, aki nem más, mint a fia. Most azonban nagyot koppant Orbán és a propaganda-birodalom. Többé ugyanis se az apja, se a fia nem rontja itt a levegőt.

Hazugság volt tehát minden, amit eddig a Fidesz Soros György és alapítványai kapcsán állított. Azok ugyanis nem azért működtek, hogy a magyarokat bántsák. Jó volt ezt elhitetni mindenkivel, de mi lesz majd ezután?

Soros György kivonul, Orbán megvadul?

 

Az értesülések szerint az OSF vezetősége „radikális stratégiai változásra” szánta el magát, azzal a szándékkal, hogy a szervezet erőforrásai a legnagyobb hatékonysággal szolgálhassák a célt. Ennek jegyében úgy határoztak, hogy az OSF tevékenységének „jelentős részét” megszüntetik az Európai Unión belül, és az eddig Európába irányított forrásokat más világrészekre irányítják át.

A döntést meghozó vezetőségi tagok úgy vélik, hogy a szabadság, sokszínűség tekintetében az Európai Unió és sok EU-s kormány jelentős eredményeket ért el. Ezek azok a területek, ahol Soros György alapítványai is aktívan részt vesznek.

Ez lett volna a nagy Soros-terv? Ezzel rémisztgettek minket a fideszesek? Akkor úgy tűnik, mégsem volt igaz, amit Orbán kommunikált. Kit fog most előhúzni a tarsolyból? Egy folyamatos ellenségkép mindenképp kell. Izgatottan várjuk az újat, addig is a Fidesz-kormány jelenleg egy hatalmas fenékbe billentés utáni állapotban van. A Soros-kivonulás miatt a már előre felfűzött kampányt teljesen át kell alakítania. Reméljük, az óriásplakátokat még nem nyomtatták ki feleslegesen.

További cikkeinkért kattints ide! Te is bajban vagy, ha nem tudod, mit főzz? Remek ötleteket adunk ezen a csatornán.

loading...