Dobrev Klára súlyos hírt közölt, bekövetkezett, amitől féltünk

Dobrev Klára szomorú hírt közölt. A képen a DK EP-képviselője.
Kép forrása: MTI

Dobrev Klára a közösségi oldalán osztotta meg azt a hírt, amit már régóta sejtettünk, de eddig talán még fel sem fogtuk, hogy bekövetkezhet. Amikor aztán erről olvasunk, a gyomrunk és a szívünk egyaránt összeszorul.

Dobrev Klára Árnyék-miniszterelnök az alábbi bejegyzést tette közzé:

Dobrev Klára szomorú hírt közölt. A fotón az árnyék-miniszterelnök.

„Emlékeztek, 2010 előtt még büszkék lehettünk, hogy a szlovákok, lengyelek, csehek a versenytársaink, mert a románok és a bolgárok életszínvonala messze elmaradt a magyarokétól?

13 év alatt mindez megváltozott. Mert azok az országok, akik forrásaikat, lehetőségeiket képesek voltak az emberek javára használni, azok ma versenyelőnyben vannak. És lehet, most még a magyar életszínvonal jobb, amint a bolgároké, de ez hamar megváltozik.

Bulgária ugyanis elkötelezett az euró bevezetése mellett, miközben az Orbán-kormány nem akarja azt. Amint Romániában és Bulgáriában bevezetik az eurót, a magyarok szinte behozhatatlan hátrányba kerülnek.

Meg kell akadályoznunk, hogy hazánk végérvényesen leszakadjon. Orbánnak buknia kell. Mert amíg Orbán van, marad a lopás, az Európa-rekorder infláció, és a lecsúszó életszínvonal” – zárja lényegretörő közleményét Dobrev Klára.

Ez nem a versenyről szól, félreértés ne essék. Nem az a baj, hogy a románok a gazdaságban is sokkal jobbak, és hogy európai színvonalon élnek. (Beleértve azokat a magyarokat is, akiket Orbán vastagon pumpál az Anyaország adófizetőinek pénzéből.) A baj, hogy mi is élhetnénk jobban, de erre még csak törekvés sincs.

Addig, amíg a luxusfidesz jachtokon evickél, mi az orbáni inflációban fuldoklunk. Mikor jövünk rá, hogy a mentőöv nem ettől a kormánytól fog jönni?

További cikkeinkért kattints ide! Ha szeretsz főzni, de nem tudod, mit kellene a hétvégére, mindenképp ide kattints!

loading...