Tóth Gabi fotóját egy fideszes képviselő osztotta meg: ő lenne az?

Fotó: Ellenszel.hu

Tóth Gabi a válása óta nem nyilvánult meg a média színe előtt, azonban néhány dolgot tudhatunk róla. Az egyik ilyen információ Krausz Gábortól, a (volt) szerelmétől ered. Ennek kapcsán az egyik fideszes képviselő különös képet osztott meg a NER énekesnőjéről.

Krausz Gábor bejegyzése szerint, amelyről korábban az Ellenszél is beszámolt, az élet egy fricskája úgy hozta, hogy többet nincs  együtt a Fidesz sajátos kereszténységének példatanítójával, Tóth Gabi nővérrel. A bulvármédiában elkezdődött a találgatás arról, hogy vajon miféle „fricska” lehetett ez.

Többen arra gondoltak, hogy Tóth Gabi rendszeres haknipartnereire utalhat Krausz, vagyis a Fricska nevű tánccsoportra. Nem szeretnénk belemenni találgatásokba, ezért csak egy olyan fotót mutatunk meg olvasóinknak, amit eddig máshol nem biztos, hogy láttak. Ezt ugyanis Pócs János fideszes képviselő osztotta meg a Jászberényben rendezett csángó rendezvényről.

A csángó tematikára felhúzott összejövetelt az egyik lap úgy jellemezte, hogy „Papp Máté Bence valamint a kisFricskák produkciója” színesítette azt. Arról egy szót sem írnak a szoljon.hu oldalon megjelent cikkben, hogy Tóth Gabi is fellépett volna.

Az énekesnő azonban ennek ellenére is ott volt, méghozzá egy motoros járművön a Fricska táncegyüttes prominens fiújával. Ezt maga Pócs János osztotta meg. Mutatjuk a fotót:

Tóth gabi és a Fricska táncosa egy robogón Pócs Jánossal.
kép forrása: Pócs János Facebook-oldala.

Úgy tűnik, Tóth Gabit nem viselte meg annyira a válás, hogy ne menjen el a Fricska fellépőjével Jászberénybe. Láthatóan remekül érzi magát Pócs János és a fiatalember társaságában. A szakmai kapcsolat vitte oda? Vagy ez egyértelműen megmutatja, mi is történt valójában?

A választ a tisztelt olvasóinkra bízzuk.


loading...