Tóth Gabi válik: úgy leforrázták, mint mesében a farkast – részletek

Egyre furcsább a Tóth Gabi-sztori
Kép forrása: MTI

Tóth Gabi válik. Alapvetően egy olyan celeb esetében, mint ő, ez egy kis bulvárhír, mondhatni morzsácska, ami annyit sem ér, mint az életműve. Itt azonban egészen más a helyzet.

Tóth Gabi válik: összedőlt a keresztény mintakép

Tóth Gabi úgy ráakaszkodott a NER csecsére, ahogy a legkapzsibb borjú az anyjáéra. Karrierje nemcsak arról szólt, hogy a Fideszt dicsérte, és megjelent néhány kormánypárti rendezvényen. A szittya Taylor Swift véleményt is mondott olyan társadalmi csoportokról, amelyeket a Fidesz éppen kipécézett magának. Ítélkezett fölöttük.

Arról is buzgón nyilatkozgatott Tóth Gabi, hogy azért bántják őt, mert keresztény, erősítve ezzel a kormány kamu keresztényüldözésről szóló narratíváját. Kornyikált Kásler csodafilmjében, a Pozsonyi csatában is, amit azóta már a fideszesek is kivetnek magukból. Most mégis elvárja, hogy ne foglalkozzunk a magánéletével, mikor eddig a NER-es karrierje alatt ő maga feljogosítva érezte magát arra, hogy a miénkbe belepofázzon.

Mindig az volt Tóth Gabi véleménye, ami aktuálisan a kormánynak, még akkor is, ha ez éppen az LMBTQ-magyarok elleni hergelés volt. Ha azért kritizáltuk, mert keresztény, akkor most lesz’ szíves elmondani, hogy miért is ne kérnénk számon a válását és annak körülményeit. Elvégre nemrégiben még arról dumált, hogy a csalad.hu-n, hogy mekkora harmóniában él, ő volt a magyarok elé állított nagy példa.

Tóth Gabi válik: oda a keresztény minta.
Kép forrása: Tóth Gabi Facebook-oldala

„Tartsák tiszteletben a magánéletünket ám, meg a gyermekünket!” – Kérték abban a posztban, amiben a gyerekről töltöttek fel fotót

„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében.

Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm” – írja Krausz Gábor.

Arra Tóth Gabinak is jó volt a gyerek, hogy még a kórházi ágyáról is lájkokat gyűjtsön, most pedig jó arra, hogy a szakítás után védőpajzsként használják fel a sajtó ellen? Ez nem így működik. Aki kiteregeti a bárcáját, majd beárazza magát, az ne csodálkozzon rajta, ha a kuncsaftok is megérkeznek. Hol vannak akkor a nagy keresztény tanítások? Arról, hogy megjavítottuk a gáztűzhelyet régen, nem kidobtuk, meg az összes többi hímsoviniszta sallang?

Nem az a baj, hogy Tóth Gabi válik, vagy hogy szétmennek. Az a baj, hogy egy olyan rendszer csicskájaként működik Gabi, amelyik minket ezért többszörösen elítélne. Ilyen, amikor akasztják a hóhért. Viselje el, vagy adja vissza az összes állami pénzt, amit felvett, és akkor nem írunk róla többet!

További cikkeinkért kattints ide! Ha Magyarország legizgalmasabb főzős csatornájára vagy kíváncsi, ide kattints!

loading...