Ha ez igaz Márki-Zay Péterről, minden ellenzéki csalódni fog

Márki-Zay Péterről olyasmi derülhet ki, ami mindenkiben csalódást kelt. A képen Orbán Viktor és Márki-Zay Péter.

Kaltenbach Jenő jogtudós, egyetemi oktató érdekes elmélettel állt elő közösségi oldalán. Ha ez igaz, akkor Márki-Zay Péterről még azok is cifrább dolgokat tudhatnak meg, akik a múltban történtek ellenére még most is bíznak benne.

A bejegyzés arra az időszakra világít rá, amikor is Márki-Zay Péterről azt gondoltuk, hogy ő Lázár János legádázabb ellenfele. Valami azonban nem stimmelt a bukott miniszterelnök-jelölt körül.

Kaltenbach Jenő írása:

„Kósza gondolat

Most, hogy Márki pártot alapított eszembe jutott, hogy nem furcsa, hogy Vásárhelyen kétszer is megválasztották, de ugyanott Lázárt is, méghozzá mindig nagy fölénnyel?

Egyébként langyos (látszat)bírálgatásokon kívül komolyan sohasem bántották egymást, és a Fidesz igazán esélyes, számottevő súlyú ellenjelöltet sohasem állított.

Csak úgy eszembe jutott…”

Ha tehát eljátszunk a gondolattal, miszerint a Fidesz már akkor tudta Márki-Zay Péterről, hogy egykor majd be tudják őt vetni, mint „ellenzéki nagyágyút,” ezzel is háttérbe szorítva a többi kormányellenes politikust, akkor mindent átértékelünk.

Márki-Zay Péterről azt gondoltuk, hogy az ellenzék vezére. Valóban így van ez? Kaltenbach Jenő bejegyzése.

Márki-Zay Péter sosem vallotta magát baloldalinak, hiszen ő egy kiábrándult fideszes. A kiábrándultság egy párkapcsolat esetén sem jelenti azt, hogy ne lehetne újra feltüzelni a viszonyt. Hódmezővásárhely polgármesterének sosem kellett olyan éles csatákat megvívnia a Fidesszel, mint mondjuk Dr. László Imrének, a XI. kerület, vagy éppen Cserdiné Németh Angéla a XV. kerület DK-s polgármesterének.

További cikkeinkért kattints ide! Ha unod a politikát, és költségkímélő, magyaros ételek bombajó receptjeit keresed, keresd fel az EllenLábas csatornát ide kattintva!

loading...